Doğan Holding'in girişim sermayesi yatırım fonu olarak karşımıza meydana çıkan Öncü Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı, yeni bir şirket kuracağını duyurdu. Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamalara kadar Öncü Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı, Doğan Trend Sigorta isimli şirket ile birlikte sigorta alanında hizmet sunacak. Kısacası Doğan Holding, Öncü Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı üzerinden yeni bir sigorta şirketi kurmuş oldu.

Yapılan açıklamalara tarafından Doğan Trend Sigorta A.Ş.'nin 120 milyon TL sermaye ile kurulduğunu da ekleyelim. Zorunlu izinlerin tamamlanması ile birlikte Doğan Trend Sigorta faaliyetlerine başlayacak. Adından da anlaşılabileceği üzere sigortacılık faaliyet gösterecek olan Doğan Trend Sigorta, dijital bir çözüm sunacak.

Öncü Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı göre paylaşılan bilgilere kadar Doğan Trend Sigorta şirketi faaliyetlerini dijital bir e-ticaret platformu üzerinden, acenteleri ve iş ortaklıklarıyla birlikte gerçekleştirecek. Kısacası Doğan Trend Sigorta sigorta teknolojilerine odaklanan bir platform olara hizmet verecek.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/09/16/oncu-girisim-sermayesi-yatirim-ortakligi-ndan-sigorta-sirketi-dogan-trend-sigorta