OnePlus, bir süredir 6 ve 6T serisi üstünde test ettiği OxygenOS Beta sürümüne yeni bir güncelleme yayınladı. Beta üyesi kullanıcılar artık OTA yoluyla OxygenOS Beta 2 güncellemesini cihazlarına indirebilir.

Çinli üretici, Android 11 tabanlı OxygenOS 11 güncellemesini bu ayın başlarında piyasaya sürmüştü. Aradan geçen birkaç haftanın arkasında ise şirket OnePlus 6 ve 6T için OxygenOS Open Beta 2 güncellemesini de yayınladı.

OnePlus 9T hakkında üzen gelişme

OnePlus 6 ve 6T, OxygenOS Open Beta 2 güncellemesini aldı

OnePlus 6 ve 6T için yayınlanan bu güncelleme, birincil sürümden nedeniyle ortaya çıkan bir takım hataları ele alıyor. Özellikle geçen ayki güncellemeyi yükleyen kullanıcılar aşırı ısınma sorunundan dolayı şikayetçiyken, OnePlus bu güncelleme ile o sorunu ortadan kaldırıyor.

Resmi değiştirme listesine tarafından sadece aşırı ısınma sorunu giderilmiyor. Buna ek olarak kamerada görülen bazı hatalarda giderildi. Bu kusur, kullanıcılar bir resim çektikten sonra o fotoğrafın kaydedilmesini önlüyordu. Fakat Çinli imalatçı bu sorunu yeni güncellemeyle birlikte giderdi.

OxygenOS Open Beta 2 değişiklik listesi

Üçüncü taraf uygulamaların aşı ısınma sorunu giderildiSistem kararlılığı geliştirildi ve bilinene değişmez sorunlar düzeltildiKamera uygulamasında çekilen fotoğrafların kaydedilememesi sorunu giderildi.5G Wi-Fi bağlantısı geliştirildi Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/oneplus-6-6t-icin-yeni-oxygenos-beta-guncellemesi-yayinlandi