YAKLAŞIK OLARAK tüm akıllı telefonların kendine özel arayüzüleri vardır. Örneğin; Xiaomi’nin MIUI arayüzü bulunurken, Huawei’nin EMUI ve Samsung’un ise One UI arayüzü bulunmakta. Bu kullanıcıların tümü de şirketin sunduğu tema mağazasıyla cihazlarını kendilerine göre kişiselleştirebiliyor.

OnePlus’ın yeni tema mağazası önümüzdeki aylarda gelecek.

OnePlus’ın da kendine özgü OxgenOS arayüzü bulunuyor. Ama şirket diğerleri gibi bu arayüzünde özel bir tema mağazasına yer vermiyor. Neyse ama kullanıcıların gelecekte böyle bir sorunu olmayacak. Zira şirketin bugün yaptığı açıklamaya göre yakında yeni bir tema mağazası piyasaya sürülecek.

Bugün OnePlus kalabalık formunda ‘Tema Mağazası’ için yeni bir faaliyet düzenleneceği açıklandı. OxygenOS’un bir sonraki sürümünde bu yeniliği sunacağını doğrulayan şirket, 18 Mayıs’ta tüm detayları kullanıcılarıyla tartışacak.

Olasılıkla tema mağazası Android 12 tabanlı OxygenOS’ta piyasaya çıkacak. Ancak bu özelliğin Android 12 aşağısına gelip gelmeyeceği şu lahza için bilinmiyor. 18 Mayıs’ta bütün teferruatlar açıklığa kavuşacaktır diye tahmin ediyoruz.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/oneplus-kullanicilarina-mujde-beklenen-ozellik-yolda
Yorumlar