Müşterilerinden basit, seri ve düşük maliyetlerle ödeme olmak isteyen öbür büyüklüklerdeki firmalara online ödeme çözümleri sunan Bakiyem, 17 milyon TL değerlendirme ile yatırım aldığını duyurdu.

Girişimin yatırım turunda Bakiyem'in mevcut yatırımcılarından Bankalararası Kart Merkezi (BKM) eski Genel Müdürü ve Turkish Bank Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Özinal'ın yanı sıra son zamanlarda yüksek yükselme potansiyeline sahip girişimlere yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Alesta Yatırım yer aldı. Böylece geçtiğimiz yılın eylül ayında 1 milyon dolar değer biçme ile yatırım bölge Bakiyem, 6 ay içerisinde değerlemesini 2,5 kat artırmış oldu.

Mali teknolojiler alanında bilirkişi bir ekiple çalışmalarını yürüten Bakiyem, kurulduğu birincil günden itibaren herhangi bir teknik bilgiye gerek olmadan dakikalar içerisinde kurulabilen, kolay kullanıma sahip ödeme çözümleri ve bu çözümlere karşın entegre modüller ile platformlar geliştiriyor. Şirket, aldığı yeni yatırımı C2C ürününün marka konumlandırmasında ve global pazara açılacak yeni ürünlerine ait çalışmalarda kullanacak.

Konu hakkında görüşlerini paylaşan Bakiyem CEO'su Umut Yalçın şu ifadeleri kullandı:

Hayatlarımızdaki pandemi gerçeğine karşın Bakiyem olarak bu dönemde manâlı yükselme oranlarına ulaştık. Başarımızı, aldığımız ikinci yatırımla taçlandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yatırım ile büyümemize daha seri bir şekilde devam ederek hedeflerimizi yapmak istiyoruz. Acilen önümüzde yeni hedefler ve bizleri bekleyen heyecanlı bir süreç var. Çok yakında şirketimiz ile ilgili bir takım sürpriz gelişmeleri açıklayacağız. 2021, Bakiyem için hareketli ve yeniliklerin bol olduğu bir sene olacak.

Şirket, önümüzdeki haftalarda yeni marka faaliyetleriyle ilgili bazı gelişmeleri duyuracak.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/02/19/online-odeme-cozumleri-girisimi-bakiyem-17-milyon-tl-degerlemeyle-yatirim-aldi/