Pandemi nedeniyle büyük bir çoğunluğumuzun evlerden çalıştığı bugünlerde meslek hayatının en önemli noktalarından biri olan toplantılar da dijitalleşerek online bir hale geldi. Online görüşme odağında çözümler üreten bir teşebbüs olarak karşımıza çıkan Sonero, sunduğu yapay akıl teknolojisi ile birlikte online toplantıları daha bereketli bir ayla getirmeyi planlıyor.

Toplantılarda bir iştirakçi olarak bulunan Sonero'nun yapay zekası, görüşme içinde konuşulanları otomatik olarak not alıyor. Görüşme katılımcılarının yerine anekdot tutan ve gerçekleştirilen toplantılar ile ilgili ayrıntılı analizler de sunan Sonero, katılımcıların sadece toplantıya odaklanabilmelerini sağlıyor.

2019 yılında Kanish Raajkumar kadar Kanada'da kurulan Sonero, online görüşme araçları ile entegre bir şekilde de çalışabiliyor. Sonero'nun entegre bir şekilde çalıştığı platformlar arasında Zoom, Google Meet, Microsoft Teams, Outlook, Cisco WebEx, Zapier ve Hubspot da yer alıyor.

Toplantı içinde gerçekleşen bütün konuşmaları yazıya dökebilen Sonero, görüşme içindeki önemli noktaları ve soru - cevapları da kullanıcılarına detaylı bir şekilde aktarabiliyor.

Sonero'nun suni zekasının yakın zamanda toplantı katılımcılarının yüz ifadelerini ve karoser dillerini anlamlandırmaya başlayacağını da ekleyelim. Bu özellikler ile elde edilen veriler de buluşma ardından sunulan inceleme kısmına eklenecek. 

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2022/05/05/online-toplantilar-icin-otomatik-not-alma-cozumu-sonero