Binlerce insanın seyahatlerine ve doğa tatillerine eşlik eden ürünleriyle tanıdık Ontrail Store, Volkan Biçer ve Mehmet Ayan göre gerçekleştirilen ikinci yatırım turunda 1 milyon dolar yatırım aldı. 

2021 yılında Burçin Vahid ve Erdi Vahid kadar kurulan Ontrail Store, seyahate ve doğaya gönül vermiş insanların yola çıkmalarını kolaylaştıran veri ve içerikler sunarken, bir yana da gezi çantalarına ve yolculuklarına keyif ve konfor katacak uzun ömürlü giyim ve ekipman ürünleri üretiyor. 13 kişilik takım göre yönetilen marka, sürdürülebilir şartlarda, ekolojik dengeye sağduyu materyallerle üretimi benimsiyor.

Ontrail, yeni yatırım turunun arkasından nisan ayının ilk haftası İstanbul Kanyon AVM'deki birincil mağazasının kapılarını müşterilerine açtı. Mağazada müşteriler markanın tüm giyim, donanım ve kırtasiye ürünlerine erişebiliyor. Mağazada keza ürünler hem de hakiki seyahatler üzerine gezginlerle söyleşiler de düzenleniyor. İkinci senesinde Ontrail, enerjik ekibiyle keza yurt içindeki satış kanallarını arttırmayı, keza de yurt dışı pazarına açılmayı planlıyor.

Markanın kurucu ortaklarından Burçin Vahid, Ontrail olarak Türk pazarına yerel üretim ilkelerini de benimseyen bir alternatif arzetmek istediklerini belirtirken yatırımcılardan Volkan Biçer de hayatımızın içinde olan markaların az daha tamamının dijital dünyanın dıştan doğduğunu; Ontrail'in ise dijital dünyada doğup comfortwear ve outdoor alanında kısa vakit içerisinde mükemmel bir sempati kazandığını söyledi. Ontrail'in yolculuğunda onlarla beraber olmanın kendileri için heyecan verici olduğunu da sözlerine ekledi.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2022/05/09/ontrail-store-volkan-bicer-ve-mehmet-ayandan-1-milyon-dolar-yatirim-aldi