Pandemi ile birlikte en çok değişen alanlardan biri alıştırma şeklimiz oldu. Çalışanların evlerden çalışmaya başlaması ile birlikte proje ve işlem yönetimi de daha şiddet bir ülkü geldi. Bu durumu ortadan kaldırmayı hedefleyen bir girişim olarak karşımıza meydana çıkan Avenue, yatırım aldığını duyurdu.

Edindiğimiz bilgilere kadar Avenue, tohum yatırım turunda 4 milyon dolar yatırım aldı. Söz konusu yatırım turunun Accel liderliğinde gerçekleştiğini de belirtelim. Accel'in haricinde ise 4 milyon dolarlık tohum yatırım turuna Flexport ve dağıtılmış yatırımcılar katıldı.

Kısa zaman önce hizmet vermeye başlayan Avenue, Jeff Barg ve Justin Bleuel kadar New York'ta kuruldu. Y Combinator'ın 2021 yılı kış döneminden mezun olan 285 girişim aralarında yer alan Avenue, ekiplerin ve operasyonların çok daha kolay bir şekilde gözlemlenmesine odaklanıyor.

Avenue, müşterilerin kullandığı bilgi kaynakları üzerinden doğrudan uyarıda bulunarak kritik sorunlara cevap sürelerini kısaltmalarını sağlayan bir çözüm sunuyor. Kısacası şirketler, Avenue baştan sona operasyonlarındaki sorunlara reel zamanlı olarak müdahale edebiliyorlar.

Nisan ayında kullanıma sunulan Avenue, şu an için 50 firma ile birlikte çalışıyor. Avenue girişiminin Nisan ayından bugüne dek firmalara toplamda 200 bini aşkın operasyon uyarısı verdiğini de belirtelim. Müşterilerine raporlama ve analizler de sunan Avenue, dikkat başına aidat istek ediyor.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/09/24/operasyonlarin-gozlemlenmesini-saglayan-avenue-4-milyon-dolar-yatirim-aldi