Tanıtılan cihazda yer alan Bluetooth 5.2, düşük geç kalma süresi ve stabil bağlantı imkanı sağlıyor. Ses performansı ve düşük geç kalma konusunda oldukça gösterişli olan cihazda TÜV Rheinland high performance ve low latency sertifikaları bulunuyor.

IPX4 sertifikası sayesinde suya dayanıklı olan model, bütün şarj ile 4 saat dilekçe süresi sunuyor. Sıkıntı kutusu ile 24 saate değin başvuru süresi sunan Enco Air, pil performansı konusunda beklentileri karşılıyor. Cihazın kutusunu yalnızca 10 dakika sorumluluk ederek 8 saatlik uygulama süresi elde edilebiliyor.

Parasını hak ediyor mu? Nubia RedMagic TWS çözümleme

ShiftDelete YouTube kanalında farklı içerikler ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Nubia RedMagic TWS oyuncu kulaklığı inceleme videosu ile karşınızdayız.

Cihazda 12mm titanyum alaşımlı devingen şoför ve bass booster gibi teknolojiler yer alıyor. 15 yıllık ar-ge geçmişi doğru Enco Air ile kullanıcılara iyi bir müzik deneyimi yaşatacağını bildiren şirket, yapay zeka teknolojisinden de yararlanıldığını belirtti.

OPPO Enco Air fiyatı

Android kullanıcıları Google Play Store’da bulunan başvuru doğruca cihazın dokunmatik yüzeyini bereketli şekilde kullanabiliyor. Kullanım henüz Apple’ın başvuru mağazasında mevcut değil.

Enco Air kullanıcıları , DNN Noise Cancellation adı bahşedilen teknoloji doğru sesleri daha temiz şekilde duyabilecek. Cihazda yer alan oyun modu, kullanıcılar için geç kalma süresini 80ms değerine değin düşürebiliyor.

OPPO Enco Air fiyatı

Mavi, beyaz ve siyah renk seçenekleriyle karşımıza çıkan OPPO Enco Air Avrupa fiyatı 99 euro olarak belirlendi. Yeni modelin ülkemize geliş tarihi ve ülkemizdeki fiyat etiketi hemen şimdi bilinmiyor.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/oppo-enco-air-tanitildi-iste-ozellikleri
Yorumlar

Kategori Haberler