NFT pazar yerleri, 3D içerik stüdyolarının dijital sanat alanındaki üretimlerini çoğaltması namına önemli bir fırsat yarattı. NFT pazar yerlerinin hem sanatçılara ayrıca de 3D içerik üreticilerine sunduğu fırsatları daha bilmek için Cream Studio kurucu ortağı Orhan Sayın ile bir görüşme gerçekleştirdik.

Haftalık yayınlayan video serimiz NFT ve Dijital Sanat'ın yeni bölümünde, şimdiye değin 8 NFT eserini satan Orhan Sayın, bir 3D içerik üreticisi olarak NFT yolculuğunu anlatıyor. Kendisi gibi 3D içerik üreticileri için NFT pazarına dair tavsiyelerde bulunan Sayın, 3D içerik üretmek veya NFT pazar yerlerine antre yapmak isteyenlerin izlemesi gereken yolları da paylaşıyor. 

NFT pazarına dair mali detayların aktarıldığı videoda, ayrıca Sayın'ın yakın zamanda satışa sunulan EQULIBRIUM serisinin üretim aşamalarını da görme şansı elde edeceksiniz. Şimdiden iyi seyirler dileriz! 

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/09/28/orhan-sayin-nft-pazar-yerlerinin-3d-icerik-ureticilerine-ve-sanatcilara-sundugu-firsatlari-paylasti