Listedeki oyunlar, eleştirmenlerin Metacritic puanlarına tarafından sıralanmıştır.

10 – Watch Dogs 2

Watch Dogs oyununun devamı olan ikinci oyun çıktığı dönemde çok satanlar arasındaydı. Hacker temasında olan oyun PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yaptı.

PC için aldığı puan: 75

Xbox One için aldığı puan: 81

PlayStation 4 için aldığı puan: 82

9 – Far Cry 5

İlk oyunu 2004 yılında çıkan seri, PlayStation 3 ve Xbox 360 için sanat eseri niteliğindeydi. Zaman geçti ve aksiyon oyunlarında daha pozitif realizm görür olduk. Serinin son oyunu Far Cry 5’te gerçekçi patlamaları ve diğer aksiyon öğelerinin tadını çıkarabilirsiniz.

PC için aldığı puan: 78

Xbox One için aldığı puan: 82

PlayStation 4 için aldığı puan: 81

8 – Assassin’s Creed IV: Black Flag

Serinin suikastçı temasından sıyrılmasını karşılayan oyun Black Flag olmuştu. Bu oyunda suikastçılık temasının yanına korsanların macerasını da yaşıyoruz. Oysa bu fark bir takım oyuncular tarafından beğenilmese de bazılarının çok hoşuna gitti.

PC için aldığı puan: 84

Xbox One için aldığı puan: 84

PlayStation 4 için aldığı puan: 83

7 – Tom Clancy’s The Division 2

Tom Clancy’s başlıklı oyunlar aksiyon öğeleriyle ayrı bir izlenim oluşturuyor. İlk oyunun devamı olan The Divison 2’de bir asker olarak ABD başkentini savunuyor ve gelen teröristleri öldürmeye çalışıyorsunuz. Ama oyun üçüncü kişi görüş açısında oynanıyor ve co-op modu doğruca bir görev dört oyuncu tarafından oynanabiliyor.

PC için aldığı puan: 84

Xbox One için aldığı puan: 82

PlayStation 4 için aldığı puan: 82

6- Assassin’s Creed Valhalla

Piyasaya çıkmasının üzerinden uzun bir vakit öyle vakit geçmeen Assassin’s Creed Valhalla, bir viking hikayesini anlatıyor. Orijinal oyun hikayesine vefalı kalınarak hazırlanan viking hikayesi, tarihe meraklı olanlar için bir şaheser özelliğinde.

PC için aldığı puan: 84

Xbox One için aldığı puan: 82

PlayStation 4 için aldığı puan: 80

5- En iyi Ubisoft oyunları: Far Cry 4

“Ne varsa eskilerde var” diye gereksizce denmemiş. Far Cry serisinin dördüncü oyunu, Far Cry 5’ten daha fazla puan aldı. Başta üçüncü oyunun devamı olması beklenirken sunduğu ayrı deneyim, eleştirmenlerden iltifat almıştı.

PC için aldığı puan: 80

Xbox One için aldığı puan: 82

PlayStation 4 için aldığı puan: 85

4- Mario + Rabbids Krallık Savaşı

Bu oyunun listedeki diğerlerine tarafından komik durduğunu söylemeden edemem. yine de Mario efsanesi bu oyunla iyi bir puan aldı. En büyük eksiği ise yalnızca Nintendo Switch için mevcut olması. Özel üretim bir oyun olduğu için bunu yetersiz olarak nitelendirmek size kalmış.

Nintendo Switch için aldığı puan: 85

3- En iyi Ubisoft oyunları: Assassin’s Creed Origins

Bu oyun diğerlerine göre farklıydı. Gezilecek yeni yerlerin yanı sıra Destiny tarzı bir RPG deneyimi de vardı. Oyunda kilidi açılabilen yeteneklerin bile olması RPG temasını hissettiriyor. dahası oyun çıktığında eleştirmenler tarafından olumlu karşılandı ve iyi puanlar aldı.

PC için aldığı puan: 85

Xbox One için aldığı puan: 85

PlayStation 4 için aldığı puan: 84

2- En iyi Ubisoft oyunları: Rocksmith 2014 Sürümü

Listedeki en sıra dışı oyun olan Rocksmith 2014, Guitar Hero’ya fazla benziyor. Ama bunda daha gerçekçi bir deneyim oluşturulmuş. Enstrümanlara meraklı iseniz oyunun DLC’lerle batmış varlıklı deneyimi sizi içine çekecektir. Puanlar ise biraz kafa karıştırıyor.

PC için aldığı puan: 89

Xbox One için aldığı puan: 72

PlayStation 4 için aldığı puan: 82

1- Rayman Legends

Rayman Legends çıktığı dönemde tasarımıyla, sesleriyle ve temasıyla büyük övgü topladı. Oyunda 120’den artı seviye var, epeyce doymuş bir içerik. Bu stil oyunlara aşinaysanız çabucak seveceğinizi düşünüyorum.

PC için aldığı puan: 90

Xbox One için aldığı puan: 91

PlayStation 4 için aldığı puan: 89

Editörün seçimi: Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

FPS oyunları arasında en sevdiğim oyun olan Rainbow Six Siege gerçekçiliği ile beni büyülüyor. Daha önce CS:GO ve Valorant gibi oyunları çok fazla oynamamdan sonra bu oyunun yavaş temposu ve gerçekçiliği bana kendini sevdirmişti.

En iyi Ubisoft oyunları listesinde olan ya da olmayan, sizin en sevdiğiniz Ubisoft yapımı hangisi?

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/en-iyi-ubisoft-oyunlari-iste-ilk-10
Yorumlar