Ozan Elektronik Para; 2021 Şubat ayında kullanıcılarla buluşturduğu Ozan SuperApp ürünüyle Türkiye ile birlikte İngiltere, Avrupa Birliği ülkeleri, ABD ve Uzaktan Doğu'da da hizmet vermek üzere zorunlu lisans ve altyapılar çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, global hedeflerini yerine getirmek üzere önemli bir adım atan elektronik para kuruluşu, UnionPay International üyeliğini resmi olarak duyurdu ve Uzaktan Doğu pazarının kapısını kayda değer bir kilometre taşıyla açmış oldu.

Ozan Elektronik Para CEO'su Ömer Suner: ‘‘UnionPay International ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği ile Ozan SuperApp kullanıcıları dilekçe içerisinden kolaylıkla UnionPay sanal kartlarını oluşturabilecekler.''

Ömer Suner: ‘‘Ozan SuperApp ile Türkiye'den dünyaya yepyeni bir yolculuğa hazırlanıyoruz. Bilhassa Çin, Japonya ve Güney Kore ilk önce edinmek üzere oldukça stratejik gördüğümüz Uzaktan Doğu pazarına UnionPay International üyeliğimiz ile seri bir antre yapabileceğiz. İş birliğimiz doğruca Ozan SuperApp kullanıcıları uygulama içerisinden kolaylıkla UnionPay sanal kartlarını oluşturabilecekler. Çok kısa bir sürede global çapta gerçekleştirdiğimiz iş ortaklıklarımızdan dolayı çok heyecanlıyız.'' dedi.

Ozan Elektronik Para, ayrıca geçtiğimiz günlerde açık bankacılık alanında Türkiye'de Albaraka Türk Katılım Bankası ile epeyce manâlı bir iş birliğine de imza atmıştı.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/05/03/ozan-elektronik-para-unionpay-international-uyesi-oldu