Apple bugün gönderdiği bir e-posta ile "Unleashed" isimli özel etkinliğinin 18 Ekim saat 20:00'de gerçekleşeceğini duyurdu. Etkinlikte M1X destekli MacBook serisinin tanıtılması bekleniyor. Apple Park'tan canlı olarak yayınlanacak olan etkinlik, iPhone, iPad, Mac'teki Apple TV uygulamasından izlenebilecek. Keza etkinliğe Apple TV üzerinden de erişebileceğinizi ekleyelim. 

Etkinlikte tanıtılacak MackBook serileri arasında, Apple'ın bir süredir üzerinde çalıştığı söylenen14-inç ve 16-inç MacBook Pro modellerinin tanıtılması da olası. Bu yeni MacBook Pro'ların mini LED ekran, HDMI temas noktası, SD kart yuvası ve çok miktar için MagSafe gibi özelliklere sahip olması bekleniyor. Apple'ın keza münakaşacı Touch Bar'ı terk ederek yerine geleneksel bir dizi fonksiyon tuşu eklemesi üstüne de konuşuluyor. Yeni MacBook Pro'ların tasarımının, daha düz kenarlara sahip yeni iMac, iPhone ve iPad tasarımlarına benzemesi de ihtimal kapsamında. 

Apple'ın hem yeni bir Mac mini üzerinde çalıştığı söyleniyordu. Söz konusu Mac ufak'nin64 GB'a kadar RAM ve 10-core CPU ile M1X MacBook Pro ile aynı özelliklere sahip olduğunu belirtmekte menfaat var. Şirket, etkinlikte bizi yeni Mac mini ile tanıştırabilir. 

Apple bunlara ilave olarak etkinlikte Airpods 3'ü tanıtabilir. Hatırlarsanız AirPods 3'ün son bahar mevisiminde tanıtlacağı öyle çok birey göre gündeme taşınmıştı.  Her Apple etkinliğinde olduğu gibi gelişmeleri yakından peşine düşüp takip ederek sizlere hemen olan olarak aktaracağız! 

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/10/12/ozel-apple-etkinligi-nin-tarihi-belli-oldu-18-ekim