Geçtiğimiz hafta Paribu'nun Metaverse projeleri öncelikle edinmek üzere erken dönem proje tokenlerini desteklemek için Paribu Box'ı 10 Aralık'ta faaliyete geçireceğini sizlere aktarmıştık. Paribu kullanıcıları, bugünden itibaren mobil kullanım ve web üzerinden Box sekmesi altında işlem yapabilecek.

Box'ın  “erken dönem proje” olarak adlandırılan projelere ait kripto varlıkların alınıp satılabilmesi için yeni bir pazar yeri olarak konumlandığını hatırlatalım. Ayrıca şirket, bu yeni sekmeyi kullanıcılardan gelen talepler doğrultusunda oluşturmaya karar verdi. 

Box'ta hangi tokenlar listeleniyor? 

Box da İlk olarak ALICE ve TLM'nin listeleneceğini belirtmekte avantaj var. Ancak Paribu'nun yeni sekmesi Box'ta sadece Metaverse projeleri değil, öbür alanlardaki projelere ait kripto varlıklar da listelenecek. Böylece kripto para ekosisteminde yer alan erken dönem proje ürünlerinin öyle çoğuna Paribu güvencesiyle erişerek işlem yerine getirmek mümkün olacak. Box'ta listelenecek kripto varlıkların duyuruları ise Paribu'nun devlete ait sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleştirilecek. Eğer erken dönem projelere ilgi duyan bir Paribu kullanıcısıysanız, Paribu'nun sosyal medya hesaplarını yakından takip etmenizde menfaat var. 

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/12/10/paribu-box-bugun-isleme-aciliyor