Gelişen teknoloji ile hayatın her alanının dijitalleştiğine şahit oluyoruz. Eski yöntemlerin geride bırakıldığı ve bundan böyle dijitalin daha yoğun olarak kullanıldığı bir öteki sektör de AVM yönetimi. Bu kapsamda Partner Republic, SAS altyapısı kullanarak hayata geçirdiği AVM'leri dijitalleştiren yeni ürününü kullanıma sundu.

Ürün, ayrıntılarıyla Partner Republic tarafından tasarlandı. Partner Republic yeni ürünü dahilinde Esas Gayrimenkul ile de meslek birliği yaptı. Bu meslek birliği ile hedeflenen ise 17 ülkede AVM yönetimini sağlayabilmek. Partner Republic, SAS altyapısını kullanma nedenini ise SAS'ın dünyadaki yaygınlığı olarak açıkladı.

Proje zarfında tüm süreçler yapay zeka desteğiyle yürütülecek

SAS Viya platformu üzerinden gerçekleştirecek projeyle birlikte AVM'ler, kullanıcı verileri doğrultusunda misafirlerin ihtiyaçlarına ve beklentilerine uygun olarak kişiselleştirilmiş bütün kanalların sürece dahil olmasını sağlayan hibrit bir alışveriş platformu ile fiziksel veya online alışveriş yapmalarına olasılık tanıyacak. bununla birlikte platformdaki markalara da miktar zinciri çözümleri sunan entegre bir etraf haline gelecek. Hem lojistik ve perakende planlaması keza de pazarlama uçtan uca bütünleşmiş olacak. Proje zarfında tüm süreçler yapay akıl desteğiyle yürütülecek.

AVM ziyaretçilerine kişiselleştirilmiş deneyimler sunulacak

AVM ziyaretçilerinin kim olduğu, ihtiyaçlarının neler olduğu, nereden ve nelerden etkilendiği tespit edilecek; böylelikle kişiselleştirilmiş teklifler oluşturulabilecek. Projeyle birlikte mobil uygulamalar, web siteleri gibi online kanallardan edinilen veriler ışığında tüketicilerin ihtiyaçlarına tarafından şekillenen, SAS'ın Customer Intelligence 360 teknolojisi ile de uçtan uca entegre bir alışveriş deneyimi oluşturulacak. öte taraftan, teknoloji ve suni zekayla tasarlanmış, basit kullanımlı, otomasyona dayalı, bütünsel bir bakış açısı sunan, lojistik ve perakende planlaması gibi operasyonel yükleri azaltıp analitik yetkinlikleri artıran bir platformda alıştırma deneyimine sahip olunacak.

Kısaca; yeni platform, AVM içerisindeki işletme sahiplerine, veri odaklı karar alma imkanı sunacak.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/02/18/partner-republicten-sas-altyapisi-ile-avmleri-dijitallestiren-yeni-urun/