Sözü daha artı uzatmadan sizleri yerinde fiyatlı Philips tam kablosuz kulaklık incelemesi ile baş başa bırakalım. İyi seyirler.

:: https://bit.ly/3fgvfmW

Bakımlı kesim kot pantolonunuzun cebine sığabilen bir sorumluluk kutusuna sahip true wireless bir kulaklık olan Philips TAT2295, su sıçramalarına ve tere dirençli ve 12 saate değin oynatma süresi ile uyarı çekiyor.

6 mm neodimyum sürücüler nitelikli ses sunarken, bütün oturan, hafif tasarımla müziğinizin keyfini rahatça çıkarabilmenize ihtimal sağlıyor. Yumuşak, değişken kulaklık uçları sayesinde kulağınıza yerinde başlığı kolayca değiştirebiliyorsunuz.

Her bir kulaklıkta bulunan düğmeler sayesinde dinleme deneyiminizi kolaylıkla yoklama edebilirsiniz. Ses düzeyini akort etme, şarkıları geçme veya duraklatma, gelen aramaları reddetme ya da kabul etme gibi birçok işlemi telefonunuzu çıkartmadan rahatça yapabilirsiniz.

Tek bir sorumluluk 4 saate kadar oynatma süresi sunan kulaklık, tamamen şarj edilmiş bir kutu ile 8 saat daha oynatma süresi sunuyor. Kutuda yalnızca 15 dakikalık kısa bir şarjla 1 saat oynatma süresi elde edebilirsiniz. Kulaklığın kutusu USB Type-C bağlantısı ile 2 saatte tam şarja ulaşabiliyor.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/philips-in-tam-kablosuz-kulakligi-tat2205-tws-inceleme
Yorumlar