Pandemi ile birlikte e-ticaret faaliyetlerinde de ciddi bir yükselme yaşandı. Her türden online alışverişin katlandığı bu dönemde, halihazırda varolan e-ticaret plaformları etkinlik alanlarını genişletirken aynı zamanda yeni e-ticaret platformlarının da sektöre antre yaptığını görüyoruz. Şimdi bu platformlar arasına Pınar markası kadar hayata geçirilen PınarOnline da katıldı. 

PınarOnline'ın web sitesine girdiğimizde süt ve süt ürünleri, et ve et ürünleri, dondurulmuş ürünler, soslar, su ve içecekler gibi kategorilerle karşılaşıyoruz. Ürünleri sepetinize herhangi bir üyelik oluşturmadan da ekleyebiliyorsunuz. İstediğiniz ürünleri ekleyip sepetinize gittiğinizde de karşınıza hem poşet ücreti hem de 6,90 TL'lik bir teslimat ücreti çıkıyor.

Eğer sepeti onaylayacağınız sırada meydana çıkan kampanyalardan faydalanmak isterseniz üyelik oluşturmanız gerektiğini de hatırlatalım. Oysa kampanyalardan muamele etmek istemiyorsanız, yukarıda da bahsettiğim gibi aza oluşturmanız gerekmiyor. Sepeti kabul etmek için telefon, e-posta adresi ve adres bilgileri girdikten sonra da teslimat zamanını seçebiliyor ve hatta siparişinize not da ekleyebiliyorsunuz. Bu bilgileri girdikten daha sonra da karşınıza ödeme ekranı çıkıyor. Kısaca; PınarOnline, olağan bir deneyimi çabuk bir şekilde sunuyor.

İstanbul'dan sonradan Ankara ve İzmir'de de faaliyet gösterecek

PınarOnline'dan sipariş edilen ürünler, PınarOnline'a ait özel araçlarla İstanbul'un Kadıköy, Ataşehir, Üsküdar, Sarıyer, Beykoz, Kağıthane, Şişli, Beşiktaş, Çekmeköy, Göktürk ve Ümraniye almak üzere 11 ilçenin seçili bölgelerine ulaştırılırken, sınırlı mahsul gruplarında tüm Türkiye'ye kargo ile teslim ediliyor. PınarOnline ürünleri, yakın zamanda Ankara ve İzmir'de de özel araçlarla tüketicilere teslim edilmeye başlanacak.

2025 yılına değin yüzde 100 elektrikli araçlarla teslimat hedefi

Şirketin Dijital Mutasyon ve E-ticaret Direktörü Bilge Kalpaklıoğlu Eyilik'in söylediğine kadar, çevre dostu ambalajlardan lojistik çözümlere değin bütün operasyonlarında çevreye duyarlı seçenekleri ön planda bulunduran PınarOnline, 2025 yılına dek yüzde 100 elektrikli araçlarla teslimat yapmayı hedefliyor.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/09/28/pinar-markasindan-yeni-e-ticaret-platformu-pinaronline