WeLoveNoCode tarafından üretilen Pitch Deck Templates, kullanımı basit 60 Figma şablonu sunuyor. 1 milyon dolar yatırım almış bir ekibin ürettiği sunum şablonları, yatırımcılara başarılı sunumlar hazırlamanızı kolaylaştırıyor. 

Sunum sayfalarında Problem, Çözüm, İş Modeli, Pazar Büyüklüğü, İlgi, Rekabet, Takım, Yatırım Turu ve İletişim başlıklarına odaklanılıyor. Her bir sunum sayfasının 5 öbür alternatifi bulunuyor. 

Tasarım elementleri ve içerik şemaları evvelden hazırlanmış olan bu süratli, sona ermek bilmeyen yatırımcı sunumlarının çabucak tamamlanmasını sağlayabilir. 

Figma şablonlarına ulaşmak için WeLoveNoCode'un sitesinde bulunan soruları yanıtlamanız ve iletişim bilgilerinizi vermeniz tatmin edici. Bu adımın peşinde şirket, söz konusu şablonları size e-posta ile gönderiyor. giderken soruları tamamlamanızın akabinde şirketin no-code araçlara dair bir bedava danışmanlık görüşmesi fırsatı sunduğunu da belirtelim. 

Bu noktada WeLoveNoCode'un ürettiği şablonları ve Product Hunt lansmanını bir pazarlama unsuru olarak konumlandırdığını anlatmak mümkün. WeLoveNoCode'un ücretsiz şablon dağıtıma adımı ile günümüzde o kadar fazla girişimin seçim ettiği gibi kasıt kitlesinde yer alanların iletişim bilgilerine eriştiğini söyleyebiliriz. Bu noktada seçim edilen Product Hunt lansmanı ise ekibin daha fazla insana ulaşmasına yardım oluyor. 

Bilmeyenler için WeLoveNoCode'dan da bahsetmekte fayda var. İngiltere merkezli WeLoveNoCode; No-code (kodsuz) geliştiriciler özelinde bir işe alım platformu. 15 binden artı kodsuz geliştiricisine konut sahipliği yapan şirket, 241 nocode aracını ve platfromu destekliyor.WeLoveNoCode aracılığıyla 170 bin saat çalışan profesyoneller, 2874 müşteriye hizmet verdi. 

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2022/01/18/pitch-deck-templates