Nioh

Team Ninja ve Kou Shibusawa kadar başlangıçta PS4 konsoluna özel olarak geliştirilen Nioh, bir aksiyon-rol yapma oyunudur. Şubat 2017 tarihinde Sony göre yayınlanan üretim 1600’lü yıllarda geçiyor. Kurgusal bir samuray tarihini yansıtan oyun belli başlı kişilik William Adams‘ın maceralarına odaklanıyor. Kılıcınızı kuşanıp Japonya’nın kanlı Sengaku dönemine adın Nioh aracılığıyla adım atabilirsiniz.

Jump Force

Spike Chunsoft kadar geliştirilen Jump Force alışılmış bir dövüş oyunudur. En meşhur Manga kahramanlarının yer aldığı yapımda üç karakterden oluşan bazı ile rakiplerle çaba edebilirsiniz. Ekip içerisinde bulunan üç kahraman arasında dilediğiniz lahza geçiş yapabilirsiniz. Dağıtılmış taktikler ve kombinasyonlar ile rakiplerini alt edebilirsiniz.

Jump Force, 2 Ağustos 2021 Pazartesi gününe kadar PlayStation Now’da oynanabilir.

Streets of Rage 4

Dotemu, Lizardcube ve Guard Crush Games stüdyoları tarafından geliştirilen Streets of Rage 4 en fazla dört birey ile oynanabiliyor. Olağan atari salonlarında bulunan dövüş oyunlarını yansıtan üretim, saf aksiyonu oyunculara sunuyor. Tek kullanımlık silahlar, fırlatılacak aletler ve çeşitli dövüş kombinasyonları, öne meydana çıkan özellikler aralarında yer alıyor.

Streets of Rage 4, 1 Kasım 2021 Pazartesi gününe dek PlayStation Now’da.

PlayStation Now artık 1080p

öte taraftan Sony, bulut oyun hizmeti için her ay çeşitli oyunlar eklemeye ve yeni güncellemeler getirmeye devam ediyor. Sony Oyun Hizmetleri İçeriği Kıdemli Müdürü Adam Michel resmi blog sitesindeki tanımlama şunları söyledi:

“Kısa zaman önce duyurduğumuz gibi PlayStation Now‘a özel PC ve PS4 / PS5 konsollarında 1080p özellikli oyunlar (en düşük 15 mbps internet hızı gerektirir) için yardım sunmaya başladık. Güncelleme önümüzdeki birkaç hafta içinde PlayStation Now’ın mevcut olduğu Avrupa, ABD, Kanada ve Japonya‘ya gelecek. Oyun akış çözünürlüğünüz internet bağlantınıza tabi olarak değişken.”

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/playstation-now-mayis-ayi-oyunlari-duyuruldu
Yorumlar