Sony, yılın o kadar çok ayında olduğu gibi yeniden “yanlışlıkla” PlayStation Plus oyunlarını sızdırdı. Şirketin sosyal medya hesaplarından birinde gelecek ay sunulacak oyunlar açıklandı, gerisinde derhal yayından kaldırıldı. Neyse ancak bildiri paylaşımını gören kişiler doğruca hangi oyunların geleceğini öğrendik. İşte PlayStation Plus ağustos oyunları listesi.

Battlefield 1 bedava nasıl indirilir? (Resimli anlatım)

PlayStation Plus ağustos oyunları neler?

Son zamanlarda konsolların sunduğu abonelik sistemleri eskisinden daha büyük tartı kazandı. Bilhassa PlayStation kullanıcıları, aylık abonelik servislerinden daha fazlasını beklemekte. PlayStation Plus aboneleri her ay öbür oyunlara o ay için erişebiliyor ve oyunlarını online oynayabiliyor. Eğer siz bahşedilen oyunlardan beklentisi olanlardansanız bu ayki oyunlar pek yüzünüzü güldürmeyebilir.

playstation plus ağustos oyunlarıHunter’s Arena: Legends Hunter’s Arena: Legends (PS5)Tennis World Tour 2Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville

Hunter’s Arena: Legends, PlayStation 5 kullanıcıları için dikkate bedel bir oyun. Kendisinin battle-royale ve solo modları var, aynı zamanda diğer oyuncularla online olarak savaştığınız ufak modlar da var. Diğer iki oyun ise sizi pek heyecanlandırmayabilir. Tennis World Tour 2, adından da belirlenmiş ettiği gibi tenisi sevenlere ya da sevme potansiyeli olanlara hitap ediyor.

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville’nin zaten fazla da fiyatı yüksek bir oyun olmamasından ve çizgi tarzında grafiklere sahip olmasından nedeniyle tartışmalı olduğunu söylemeliyiz.

Sizler PlayStation Plus ağustos oyunları listesini nasıl buldunuz?

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/playstation-plus-agustos-oyunlari-2021