Her mahsul grubunda olduğu gibi elektrikli bisikletlerin de seçim ederken göz önüne almanız gereken noktaları var. İlk olarak başvuru amacınızı belirleyerek, bisikletin tasarımına karar vermelisiniz. Örneğin şehir halkı içinde bisikleti kullanacaksanız, daha ince tekerli ve hafif ürünler sizin için daha avantajlı olacaktır.

Öteki yanlamasına bisikletin selesi (oturma kısmı) gibi konfor sağlayacak noktalarını atlamamanız gerekiyor. Sağlamlık açısından da üründeki malzemelerin kalitesi ve türü önemlidir.

Seçim yaparken en kayda değer noktalar arasında yük süresi ve motor gücü yer alıyor. Uzun menzilli ve motor gücü yüksek ürünler seçmeniz size daha neşe saçan bir deneyim sağlayacaktır. Yerinde fiyatlı elektrikli bisikletler listemizde de buna yerinde seçimler yapmaya itina gösterdik.

Motor gücünün yanı sıra elektrikli bisikletlerin tırmanma kapasiteleri de önemli noktalardan biridir. Tepecik çıkmanız gereken yollarda, eğim tırmanma kabiliyeti yüksek modeller size menfaat sağlayacaktır.

Nakliye kapasitesini de atlamamak gerekiyor. Kendi ağırlığınıza kadar bir seçim yapmalısınız.

Uygun fiyatlı elektrikli bisikletler

Derlediğimiz ürünleri ‘uygun fiyatlı’ olarak tanımladık. Fakat elektrikli bisikletlerin fiyatları yüksek olduğundan nedeniyle 6 bin TL bandını aşan seçenekleri de derlememizde göreceksiniz. Dilerseniz lafı uzatmadan modellere yakından bakmaya başlayalım.

1 – Volta VSM

Yerli markalardan Volta, scooter tarafında olduğu gibi elektrikli bisikletleriyle de öne çıkıyor. Volta VSM modeli ise yerinde fiyatlı elektrikli bisikletler listemizde yer alan fiyat performans odaklı opsiyonlardan biri.

Volta VSM

220 W motor gücüne sahip mahsul, maksimum 25 km/s hıza ulaşıyor. Bisikletin menzili ise kullanım şartlarına ast olarak 35 km ile 55 km arasında değişim gösteriyor. Volta VSM’nin bütün şarja ulaşma süresi de 6-8 saat aralığında. Keza model, yüzde 17 eğimli yolları tırmanabiliyor ve 100 kilogram nakliye kapasitesine sahip.

Ürünü buradan satın alabilirsiniz.

2 – Rks MX25

Elektrikli bisikletlerin sürüş konforuyla birlikte taşıma kolaylığı da önemlidir. Bu kapsamda yerli üretim Rks MX25 çekici bir opsiyon olarak karşımıza çıkıyor. Ürünün katlanabilir yapısı, kolayca taşımanızı sağlıyor. Keza tasarım yapısı, geleneksel bisiklet sürüş deneyimini sizlere sağlayacaktır.

Rks MX25

Teknik tarafa geldiğimizde 250 W motor gücü ve 25 km ile 35 km arasında değişen menzili görüyoruz. 6 saatte bütün şarja ulaşan model, 25 km/s hıza çıkabiliyor. Öteki yandan uygun fiyatlı elektrikli bisikletler listemizdeki ürünün dijital gösterge paneliyle sorumluluk ve sürat gibi bilgileri yoklama edebiliyorsunuz. Hem modelin nakliye kapasitesi 109 kilogram.

Ürünü buradan satın alabilirsiniz.

3 – Kuba MC3

Derlediğimiz ürünler arasındaki yerli markalardan Kuba’nın MC3 modeli de fiyat performans dengesiyle öne çıkıyor. 250 W motor gücüne sahip mahsul, tek şarjla 35-45 km aralığında gezi vaat ediyor. Hem MC3, 5-6 saat içerisinde bütün şarja ulaşıyor.

Kuba MC3

azami 25 km/s hıza ulaşan model, LCD göstergesi tamamen bisikletin hemen olan bilgilerini denetim etme imkanı da tanıyor. Keza mahsul üç farklı renk opsiyonuyla geliyor. Seçenekler ise; siyah-yeşil, kırmızı-siyah ve beyaz-kırmızı.

Ürünü buradan satın alabilirsiniz.

4 – Soultech BIKE-001

Markanın ismi tanıdık olmayan menşeili algısı oluşturabilir ama Soultech de yerli üreticiler aralarında yer alıyor. Uygun fiyatlı elektrikli bisikletler listemizdeki ürünün uyarı çeken noktaları ise; katlanabilir tasarımı ve LCD gösterge paneli diyebiliriz. Model, keza kolay nakliye keza de kontrollü bir sürüş taahhüt ediyor.

Soultech BIKE-001

25 km/s hıza ulaşan bisiklet, 30-35 km aralığında menzile sahip. BIKE-001’in bütün şarja varmak süresi ise 4-6 saat aralığında oluyor. Hem ön ve arka taraftaki disk frenler, kontrollü ve ivedi şekilde durmanızı sağlayacaktır.

Ürünü buradan satın alabilirsiniz.

5 – Rks XT1

Geleneksel büyük kasaba bisikletlerine benzer tasarımıyla dikkat çeken XT1, 250 W motor gücüne sahip ve 45 km gezi taahhüt ediyor. Ürünün tam şarja ulaşma süresi iste 6 saat. Keza model, maksimum 25 km/s hıza çıkabiliyor. Nakliye kapasitesi ise 125 kilogram.

Rks XT1

Öteki yanlamasına yukarıda açıkladığımız modellerin yanı sıra listemizde farklı alternatifler yer alıyor. Dilerseniz uygun fiyatlı elektrikli bisikletler derlememizdeki bütün opsiyonlara ve fiyat bilgilerine aşağıdaki bağlantıyla ulaşabilirsiniz.

Önerdiğimiz bütün ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

6 – Yuki YD EBX053DP

7 – Rks E- Bike  S3-Plus

8 – Volta Vb1

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/uygun-fiyatli-elektrikli-bisikletler
Yorumlar