Farklı banka kartlarından kazanılan puanları tek bir platformda birleştirerek harcanmasını sağlayan bir girişim olarak karşımıza meydana çıkan Puan Harca, yatırım aldığını duyurdu. Puan Harca tarafından aktarılan bilgilere göre teşebbüs, 1 milyon dolar değerlendirme üzerinden yatırım aldı.

1 milyon dolar değerlendirme üzerinden gerçekleşen yatırım iWallet'tan geldi. Puan Harca'nın tamamen ne kadar yatırım aldığı ise paylaşılmadı. 2020 yılını Aralık ayında Ertuğrul Güler ve Soner Kavlak tarafından kurulan Puan Harca, tüketicilerin ayrı banka kartlarında biriken puanlarını tek bir dilekçe üzerinden takip etmelerini veya birleştirerek harcamalarını sağlıyor.

Temelinde bir dijital cüzdan uygulaması olan Puan Harca, ayrıca iOS keza de Android platformlarında mevcut durumda. Puan Harca'nın World, Axess, Maximum, Bonus, BankKart, Paraf, CardFinans ve Advantage da dahil elde etmek üzere Türkiye'deki bütün bankaların ödül programlarını desteklediğini de ekleyelim.

Puan Harca kullanıcıları sahip oldukları puanları Hepsiburada, Yemeksepeti, Getir, Migros, İstanbulKart, MetropolCard, Carrefour, A101, Amazon, Boyner, Madame Coco gibi yerli tanıdık olmayan 50'ye yakın markada kullanabiliyor.

iWallet'tan aldıkları yatırım ile birlikte çok daha pozitif tüketiciye kısa sürede erişerek yeni marka anlaşmalarına sürat vermeyi planladıklarını bildiren Puan Harca kurucu ortağı Ertuğrul Güle, 2023 yılı sonunda ise 1 milyon kullanıcıya ulaşmayı hedeflediklerini aktardı.

Şirketlerin çalışanlarına ast haklar sunarak, çalışanlara anlaşmalı binlerce maddi ve online mağazada alışveriş imkanı sunan iWallet olarak, sektörlerindeki teknoloji geliştiren girişimlere yatırım yapmanın önemli bir misyon olduğunun altını çizen iWallet genel müdürü Harun Asilzade, Puan Harca'ya yaptıkları yatırımla birlikte stratejik desteklerini sürdüreceklerini de dile getirdi.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2023/03/09/puan-harca-iwallet-tan-1-milyon-dolar-degerleme-uzerinden-yatirim-aldi/