Square Enix bir taraftan Final Fantasy VII Remake Intergrade için hazırlanırken, dahası ise iki farklı mobil oyun için çalışmalarını hızlandırdı. Final Fantasy VII’nin öncesine odaklanacak olan oyun Midgar şehrinde geçiyor.

Lost Judgment’in çıkış tarihi muhakkak oldu

Judgment, orijinal oyunun piyasaya sürülmesinden yalnızca birkaç sene sonra "Lost Judgment" adı ile devam ediyor. İşte devam oyununun çıkış tarihi..

Final Fantasy VII: The First Soldier, battle royale tutkunlarını farklı bir evrene taşıyacak.  Oyuncuların hayatta kalmak için mücadele ettiği oyun, harika öğeleriyle öne çıkacak. Square Enix, Türkiye’ye göre dün akşam gerçekleştirdiği Twitch yayınıyla, First Soldier’ın ilk oynanış görüntülerini de yayınladı.

Final Fantasy VII: The First Soldier Square Enix Twitch yayınında karşımıza çıktı

Epeyce akan bir oynanışa sahip olduğu görülen oyunda battle royale oyunlarından bildiğimiz silahları kullanıyorsunuz. Natürel oysa bu silahlar dıştan seçtiğiniz karaktere kadar büyü gücüne de sahip olacaksınız. Ancak oyunda tek rakibimiz diğer oyuncular yok. Suni zekaya sahip Final Fantasy canavarları karşı da hayatta kalmanız gerekecek.

Final Fantasy VII: First Soldier battle royale oyunu kapalı beta kayıtları şu an için ABD ve Kanada kullanıcılarına açıldı.

Kapalı beta testleri için arşiv başlamış olsa da testler 1 Haziran tarihinde başlayacak. Oysa yukarıda paylaştığımız YouTube videosundan izleyebileceğiniz Twitch yayını tekrarında da görüldüğü üzere oyun oldukça stabil. Tabii ancak online kullanıcı testlerinde nasıl sonuçlar alınacağı merak konusu.

Final Fantasy VII dünyası mobil oyunlarla genişliyor

Final Fantasy mobil oyunu için beta denemelerinin Türkiye’ye açılıp açılmayacağı ise henüz muhakkak yok. Square Enix, aynı zamanda Final Fantasy VII: Ever Crisis oyunu için de hazırlık yapıyor. Bu oyun ise online değil tek kişilik hikaye tarzında olacak.

Square Enix’in iki oyunda da Final Fantasy VII’nin 30 sene öncesinde Midgar şehrinde geçen bir hikaye yer aldı. Öteki mobil oyunu Final Fantasy VII Remake yazarı Kazushige Nojima kaleme alıyor.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/pubg-rakibi-final-fantasy-battle-royale-kapali-betasi
Yorumlar

Kategori Haberler