QNB Finansbank çatısı altında kurulan QNBEYOND Hızlandırma Programı'nı ilk olarak 2019 yılında sizlere aktarmıştık. İlk etapta Fincube ismi ile karşımıza çıkan ve ardından QNBEYOND olarak hayatına devam eden hızlandırma programının bütün detaylarını QNBEYOND Head of Accelerator'ı Sonat Kaymaz ile konuştuk.

Geçtiğimiz Kasım ayında QNBEYOND Hızlandırma Programı'nın 4. döneminden mezun olan 8 girişimi sizlere aktarmıştık. QNBEYOND Hızlandırma Programı'nın 5. dönemi de kısa zaman içinde başlayacak. Sadece 4 dönemde QNBEYOND mezunlarının 30 milyon dolardan artı yatırım aldıklarını bildiren Sonat Kaymaz, QNBEYOND Ventures'ın ise bugüne değin 10 yatırım yaptığını da aktardı.

QNBEYOND Ventures tarafından yapılan 10 yatırımın 7'si ise programda yer alan girişimlere yapıldı. QNBEYOND Hızlandırma Programı'nda yer alan girişimlerin; QNB Finansbank, iştirakleri ve müşterilerine erişebilmeleri konusunda kayda değer çalışmalara sahip olduklarını da gösteren Kaymaz, programın başvuru formu süreci ile ilgili bilgiler de paylaştı.

QNBEYOND Hızlandırma Programı'nın 5. döneminin başvuruları 6 Ocak 2023 tarihinde açıldı. QNBEYOND'ın web sitesi üzerinden gerçekleştirilebilen başvuruların Şubat ayının sonuna dek açık kalması hedefleniyor. QNBEYOND hızlandırma programı ve başvuru süreci ile ilgili detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2023/01/30/qnbeyond-in-tum-detaylarini-sonat-kaymaz-ile-konustuk