Sınırlı vakit için oyunda bulunacak olan Apocalypse modu, günümüzden fazla sonradan geçiyor. İnsanlık dünyadaki tüm bitkileri yok ettikten sonra sadece bir tanesine kalıyor. Dünya yaşamının son ümidi olan bitkiyi saldıranlara aleyhinde korumanız gerekiyor. 100 takvim kuraklığı bitirmenin anahtarı olan bitkinin kimin eline geçeceğini maç sonucu belirleyecek.

Bu temaya karşın bitki fiilen bir bomba işlevi görecek. Alışılmış oyun modlarındaki gibi saldıranlar bombaya erişmeye çalışacak. Lakin bu modda bitkinin yeri sabit kalmak zorunda yok, saldıranlar onun yerini bulduktan sonra bile hareket ettirebilirsiniz. Bu da saldıranların işini zorlaştırıyor.

bununla birlikte etkinlikte her operatörünü kullanamazsınız. Sadece aşağıdaki operatörler seçilebilir olacak:

Saldıranlar:

Fuze
Gridlock
Maverick
Nomad
Twitch

Savunanlar:

Maestro
Melusi
Rook
Smoke
Valkyrie

Bu liste ile birlikte iki ekip arasındaki mücadele 10 operatörle sınırlanmış olacak. Hem faaliyet beraberinde bu listedeki operatörler için kostümler çıktı. Daha fütüristik yapıda olan kostümler, etkinliğe özel alfa paketlerinden çıkarılabilir. Şansınıza güvenmiyorsanız mağazadan istediğiniz kostümü tekli olarak satın alabilirsiniz.

Etkinlikte Outback haritasının olması böylece heyecanlandıran bir detaylar yok. Zira oyunun dereceli modundan bu harita kaldırılmıştı. Oyuncular dereceli modda harita banlama ekranına geldiğinde Outback’i hemencecik banlıyordu. Bunun nedeni fazla açıktı: harita dengesiz. İlerleyen zamanda haritanın dengelenip tekrar dereceli moda eklenmesi durumu söz konusu olabilir.

Rainbow Six Siege Apocalypse etkinliği bugün itibariyle başladı ve 18 Mayıs’a dek sürecek. Tam kapanmada iken bambaşka bir şeyler oynamak istiyorsanız bu moda bir kısmet vermenizi öneririm.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/rainbow-six-siege-yeni-etkinligi-yayinlandi
Yorumlar