Apple’ın kablosuz yük konsepti ile yola çıktığı MagSafe teknolojisinin elde ettiği büyük başarıların gerisinde sektörün öteki oyuncuları da şirketten ilham alarak konu ile ilgili çalışmalara başladı. Hatta pek ki son yıllarda akıllı telefon piyasasında ciddi yer edinen Realme’nin MagSafe sanki bir şarj teknolojisi üstünde çalıştığı ortaya çıktı.

MagSafe Battery Pack parçalarına ayrıldı

‘MagDart’ olarak adlandırılacak!

Geçtiğimiz haftalarda Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi‘nde ortaya meydana çıkan bu teknoloji MagDart olarak adlandırılacak. Gelen bilgilere göre, şirketin bu teknolojiyi önümüzdeki hafta piyasaya süreceği yeni amiral gemisi Realme Flash ile birlikte kullanıma sunacağı belirtilirken, bu modelin de dünyanın manyetik sorumluluk olabilen birincil Android telefonu olması bekleniyor.

Sızdırılan görselleri göz önünde bulundurursak Realme’nin bambaşka hızlarda iki bambaşka MagDart şarj cihazı piyasaya süreceği anlaşılıyor. Bunlardan en uyarı çekeni şüphesiz sıkıntı olurken telefonun ısınmasını alıkoymak için koyulan fanlı bir tasarıma sahip MagDart olarak öne çıkarken, ikincisi de Apple’ın MagSafe sorumluluk cihazını fazlasıyla andıran bir tasarımı benimsiyor.

Realme’nin yeni MagDart teknolojisi ile birlikte Apple’ın MagSafe sorumluluk cihazlarında yer alan ve iPhone 12 modellerini şarj ederken ulaşılan maksimum yük hızı olan 15W üzerine çıkması beklenirken, şirketten teknolojinin yük hızları ile ilgili net bir açıklama gelmediğini söyleyebiliriz. Şu an için Realme’nin yeni zeki telefonu ve sıkıntı teknolojisi ile ilgili ortaya çıkan tüm bilgiler bu dek. Önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak potansiyel bilgileri sizlerle paylaşacağız.

In our quest to be the pioneers of technology, we created #realmeFlash.
It's the world's first Android Phone with Magnetic Wireless Charging!
RT if you can't wait for it. #realmeTechCharging #DareToLeap pic.twitter.com/v2qNNsXkaw

— realme (@realmeIndia) July 27, 2021
Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/realmeden-magsafe-rakibi-yeni-urun-geliyor