SaaS tabanlı dijital nöroterapötik platformu MindMaze, AlbaCore Capital Group liderliğinde gerçekleşen yatırım turunda 125 milyon dolar yatırım aldı. Şirket, aldığı yatırımı özellikle Kuzey Amerika ve Avrupa'da, onaylanmış ve geri ödemeli nöro-rehabilitasyon platformunun ticarileştirilmesini süratli gitmek ve pazar erişimini artırmak için kullanacak. Keza nöro-onarıcı portföyünü, akut inme, Parkinson, Alzheimer, travmatik beyin hasarı, multipl skleroz ve yaşlanma da dahil almak üzere ilave endikasyonlarda daha fazla sistem geliştirme ve klinik denemeler aracılığıyla genişletecek.

İsviçre merkezli MindMaze, hastaları tedavi etmek ve iyileştirmek için dijital değerlendirmeler ve terapötikler karşılayan dijital bir nöroterapötik platform. Sinirsel iyileşmeyi desteklemek için tıbbi sınıf sanal realite ürünleri geliştiriyor; keza VR, bilgisayar grafikleri, beyin görüntüleme ve sinirbilimi birleştiren sezgisel insan makine arayüzleri oluşturmak için bir platform geliştiriyor.

MindMaze, hastalara rehabilitasyon uzmanı tarafından reçete edilen kişiselleştirilmiş bir çalışma rejimini takip etmelerini karşılayan, iyileşme hedeflerini destekleyen çekici ve motive edici sanal hakikat rehabilitasyon programları sağlayan MindMotionPRO hizmetine sahip. Klinisyenlerin bir dizi terapinin dozunu ve modalitesini tasarlama ve kişiselleştirme yeteneğini destekliyor ve hastanelere rehabilitasyon tedavisinin sunumunu optimize etme yeteneği sağlıyor. Şirketin keza MindMotion Go, MindPod, TOAP Run adlı ürünleri bulunuyor.

MindMaze acilen takriben doksan sağlık durumu hizmeti sağlayıcısı ile iş birliği yapıyor ve sekiz klinik endikasyonda üç FDA izni ve dört CE işareti almış bir mahsul portföyüne sahip.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/10/11/saas-tabanli-dijital-saglik-platformu-mindmaze-125-milyon-dolar-yatirim-aldi