Nisan sonunda uğradığı hücum sonrası kripto para piyasasında endişeye neden olan Hotbit, Türkiye saati ile (TSİ) sabahleyin 7’de borsayı her tarafta kullanıma açtı. Öğlen saatlerine kadar borsanın uygulamasına ise erişim yoktu. Saat 16 gibi Hotbit, uygulamasını da erişime açtı.

Uzayda bir birincil: SpaceX’deri kripto para hamlesi

Geometric Energy Corp, Pazar günü Elon Musk'ın uzay şirketine, görevde bir nesil ufak uzay buluş uydusu taşıması için Dogecoin ile ödeme yaptığını açıkladı.

Hotbit, yaptığı açıklamada işlemlerin ise 12 Mayıs tarihinde TSİ sabahtan 7’de açılacağını açıklama etti. Borsada şu an için tek yapabileceğiniz ise kullanıcı şifrelerinizi bakım yapmak. Borsa bütün şifrelerin yenilenmesini nasihat ediyor. Tekrar belirlediğiniz yeni şifrenin diğer borsa veya uygulamalarla benzer olmaması büyük tartı talep ediyor.

Hotbit ana sayfası tekrar kullanıma açıldı.

Borsada varlıkları bakmak haricen, bu varlıkları diğer borsalara veya cüzdanlarınıza uyarlamak da şu lahza mümkün değil. Tekrar varlıklarınız para karşılığı da borsanın kapandığı günle benzer seviyede. Kısacası elinizde olan kripto varlığın miktarını bilmeniz gerekiyor.

En büyük soru işareti ise Hotbit’te bulunan ve ERC-20 ağını kullanan kripto paralardan ödenti alınıp alınmadığı. ERC-20 yani Ethereum tabanlı olan bu ağ kullanıcılardan yüksek ücret alıyor. Bu ödenti ise atılan varlığın yüzde onu civarında.

Shiba Token Hotbit haberi sonrası hareketlendi

Borsa açıldıktan kısa bir zaman sonra ise bazı kullanıcılar cüzdanlarında varlıklarını görmediği şikayetiyle tweet attı. Ama borsa bu sorunu da bir iki saat içinde aştı. Bir kaç gündür rekor kıran Shiba (SHIB)’nın önemli bir kısmı da Hotbit kripto para borsasında.

SHIBA INU değeri neden tavan yaptı? İşte son koşul

Popüler kripto para borsası Binance yakında SHIBA INU (SHIB) birimini platformunda destekleyeceğini açıkladı. Arkasında SHIB'in fiyatları yaklaşık olarak uçuşa geçti.

Shiba topluluğunun birincil kripto parası Shiba Token, borsanın açılma haberiyle yeni bir yükseliş sergiledi. Fakat Shiba için başlıca hareket Binance İnovasyon programında listelenme haberiyle geldi. Bu program sonrası Shiba’nın belli başlı listeye ne vakit gireceği ise merak konusu.

Hotbit kripto para borsası, yatırım işlemlerini ise 13 Mayıs günü TSİ sabahleyin 7’de açmayı planlıyor. Kripto para borsasının açıldıktan daha sonra yoğunluk yaşama ihtimali var. Yeniden Shib token’in  Binance’ta daha yüksek seviyede olması, kullanıcıların varlıklarını Binance üstüne aktarmasına niçin olabilir.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/hotbit-kripto-para-borsasi-saldiri-acildi
Yorumlar

Kategori Haberler