Güncellemeler hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Uygulamalar ve oyunlardan tutun mobil cihazlarımızın kendisine bile bundan böyle güncelleme geliyor. Oysa her akıllı telefon üreticisi, ne yazık oysa güncelleme konusunda aynı performansı sergilemiyor.

Örneğin Apple güncellemeler konusunda keza eski keza de yeni telefonlarında elini tez tutarken, Android üreticileri iOS‘un arkasında kalıyor. Bu durumu başkalaşmak ve Android’in kötü şöhretini çökertmek isteyen Samsung, güncelleme sıklığını artırmaya hazırlanıyor.

Android 13’ün tatlı ismi belirli oldu

Samsung, One UI 3.1.1’in test aşamasını başlattı

Samsung, 2020’nin sonlarında Android 11 tabanlı One UI 3.0′ı piyasaya sürdü. Senenin başında Galaxy S21 serisinin lansmanını yapan şirket, burada One UI 3.1‘i tanıttı. Aradan geçen altı ayın gerisinde çalışmalarını hızlandıran Güney Koreli teknoloji devi şu anda One UI 3.1.1’i test etmeye başladı.

One UI

TizenHelp forumunda paylaşım yapan bir moderatör, One UI 3.1.1 için garip bir iddia ortaya attı. İddiaya göre yavaşça son halini alan yeni arayüz neredeyse hazırlanmış. Hatta Samsung Galaxy S21 ailesi, Ağustos ayında güncelleme alan ilk modeller olacak. Aynı şekilde Ağustos ayında çıkması planlanan Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 ise bu sürümle piyasaya çıkacak.

Bu iddiaları doğrulayan bir başka delil CheckFirm uygulamasından geldi. Uygulamaya tarafından, Samsung, Galaxy S21 serisi için One UI 3.1.1 test aşamasına başladı. bu nedenle, güncelleme aslında de önümüzdeki ayın sonuna kadar söz konusu telefonlar için yayınlanabilir.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/samsungdan-kullanicilari-sevindiren-one-ui-mujdesi