Samsung Galaxy S21, kamera performansıyla çoğu kullanıcının beğenisini kazanmayı başladı. İddiaya tarafından Galaxy S22 modelinde 50 Megapiksel RGBW kullanılacak.

Galaxy S22 Ultra beşli kamera dizilimiyle gelebilir

Geçtiğimiz aylarda Samsung’un 50 Megapiksel RGBW ve 200 Megapiksel algılayıcı üstünde alıştırma yaptığı ortaya çıktı. Hemen Şimdi kesinleşmese de güya geliştirilen sensörler Galaxy S22 ailesinde kullanılacak.

Samsung Galaxy S22 ailesinin kamera detayları sızdırıldı

Sızıntıları ile bilinen Twitter kullanıcısı Ice Universe, Galaxy S22 Ultra modelinin 108 Megapiksel asıl kamera ile geleceğini iddia etti. Oysa yayımlanan raporda cizda beşli kamera diziliminin olacağı ve Olympus ile iki taraflı geliştirilen 200 Megapiksel lensin kullanılacağı belirtildi.

Xiaomi Mi 12 için heyecanlandıran bahis!

Samsung, RGBW dedektör ile amiral gemisi modellerinde daha iyi düşük ışık performansı yakalamayı hedefliyor. Hem RGBW dedektör bir uçtan bir uca yüksek çözünürlükte öteki sensörlere daha nitelikli fotoğraf edinmek olası.

Az Önce kesinleşmese de Samsung’un 600 Megapiksel dedektör üstünde çalıştığı iddialar aralarında yer alıyor. Geçtiğimiz aylarda Samsung’un duyurduğu dünyanın en minik 0,64μm piksel sensörünü orta segment cihazlarda kullanacağı tahmin ediliyor.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/samsung-galaxy-s22-ailesinin-kamera-detaylari-sizdirildi