Samsung, Note serisiyle özdeşleşen S Pen’i katlanabilir akıllı telefonlarına getireceğini doğruladı. Güney Koreli şirket, keza bu yıl Galaxy Note serisine yeni bir aygıt gelmeyeceğini de duyurdu. 11 Ağustos‘ta yeni nesil katlanabilir cihazlarını tanıtması beklenen Samsung, Note özelliklerini daha pozitif Samsung Galaxy cihazına genişletecek.

Samsung’un yeni Unpacked etkinliğinin tarihi belirli oldu

Samsung’un haber sayfasında yayınlanan bir blog’ta Samsung Mobil İletişim Bölümü Başkanı Dr. TM Roh, Samsung’un katlanabilir cihazlarının yakında piyasaya sürülmesine atıfta bulunarak, şirketin “zeki telefon inovasyonunun bir sonraki çağını” ortaya dışında tutmak üzere olduğunu vurguladı.

Başkan hem Samsung’un özellikle katlanabilir telefonları için bir S Pen tasarladığını da duyurdu. Bilindiği üzere Galaxy S ve Galaxy Note serisinden farklı olarak, Samsung’un katlanabilir telefonları daha alıngan ekranlara sahip. bu nedenle diğer serilerdeki S Pen’lere göre yeni modellerin plastik ve ultra ince cam katmanına sağduyu olması gerekiyor.

Galaxy Note ve Galaxy S serisindeki S Pen modelinin katlanabilir telefonlarda kullanmak muhtemel olmadığından nedeniyle şirketin yeni nesil bir kalem tasarladığı düşünülüyor.

11 Ağustos‘ta gerçekleşecek Unpacked etkinliğinde tanıtılması beklenen Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 2 ve ilk Wear OS 3.0 zeki saatin yanı sıra yeni nesil S Pen’leri de görebiliriz.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/samsung-katlanabilir-telefonlari-icin-beklenen-haberi-verdi