Entegrasyon çözümleri ile birlikte firmaların müşterilerine tüm kredi kartlarına tehlikesiz bir şekilde Sanal POS ile ödeme ve taksit imkanı sağlamasına odaklanan weepay, yatırım aldığını duyurdu. Mali teknolojilere odaklanan yerli bir teşebbüs olan weepay, 15 milyon TL değer biçme üzerinden yatırım aldı.

Laf konusu yatırım Rüz-gar Enerji ve adı açıklanmayan bir yiyecek firması kadar yapıldı. 15 milyon TL değerlendirme üzerinden gerçekleşen yatırım turunda weepay'e ne kadar yatırım yapıldığı ise paylaşılmadı. weepay kadar aktarılan bilgilere göre Rüz-gar enerji yetkilisi, yiyecek firmasının yetkisi ve weepay yetkilileri ile birlikte imza töreni gerçekleştirildi.

Güvenli, kolay ve hızlı online ödemeyi herkesin kullanabileceği şekilde geliştiren ve müşterilerinin memnuniyetini her geçen gün artırmayı hedefleyen bir online ödeme sistemi olan weepay, 2019 yılında kuruldu. weepay, kullanıcılarına weePOS, weeLink, weeShop, weeMobil ve yakın zamanda yayınlanması planlanan weeClick gibi çözümler sunuyor.

İki yıl önce Fintech alanında yeni bir perspektif, yeni ürünler ve açık bankacılık hizmetlerini birleştirme vizyonu ile weepay'i hayata geçirdiklerini bildiren weepay CTO'su Selim Destancı, weepay bugün bir kilometre taşını geride bırakarak iki güçlü firmanın desteğini alarak hedeflerine daha belirli adımlarla ilerleyeceğini ve bütün ekosisteme katkı maddesi sağlayacağını da sözlerine ekledi. Son olarak weepay'in bir sonraki adımının globalleşme olduğunu da ekleyelim.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/06/18/sanal-pos-cozumleri-saglayan-weepay-15-milyon-tl-degerleme-uzerinden-yatirim-aldi