Sıhhat sektörünü teknoloji ile buluşturan "teletıp" (uzaktan sıhhat) çözümleri pandeminin de etkisi ile birlikte her geçen gün daha popüler bir ışık halkası geliyor. Yazı tabanlı sanal sağlık durumu servisi olarak hizmet veren bir çözüm sunan CirrusMD, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. 

Kullanıcılarına sanal bakım servisi sunan CirrusMD, C serisi yatırım turunda 20 milyon dolar yatırım aldı. 20 milyon dolarlık C serisi yatırım turu Blue Venture Fund liderliğinde gerçekleşti. 7wireVentures, Drive Capital ve Colorado Impact Fund'ın yatırım turuna katıldıklarını da belirtelim.

Alınan 20 milyon dolarlık yatırım ile birlikte CirrusMD'nin bugüne kadar aldığı toplam yatırım ise 47,6 milyon dolara ulaştı. 2012 yılında Andrew Altorfer (CEO), Blake McKinney ve Elliot Sands tarafından Denver'da kurulan CirrusMD, en son 2019 yılının Temmuz ayında 15 milyon dolar yatırım almıştı.

Pandemi ile hızla çoğalan girişimlerden biri olan CirrusMD, alınan yeni yatırımı şirketi gelişmek ve yeni özellikler sunmak için kullanacak. Kullanıcılarının günün her hatıra lisanslı doktorlara online olarak ulaşmalarını karşılayan CirrusMD, kişiselleştirilmiş sağlık durumu planları da sunuyor. CirrusMD, hem web hem de mobil uygulama üzerinden hizmet verebiliyor.

Edindiğimiz bilgilere kadar platformun aktif kullanıcı sayısının 2020 yılında yüzde 150 oranında yükselme yaşadığını da ekleyelim.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/04/02/sanal-saglik-servisi-cirrusmd-20-milyon-dolar-yatirim-aldi