Teknolojinin gelişmesiyle birlikte e-posta hizmetleri hayatımızın bir parçası haline geldi. ShiftDelete çalışanlarının kullandıkları ilk e-posta adresleri hakkında konuştuk.

ShiftDelete çalışanlarının ilk e-posta adresleri

ShiftDelete YouTube kanalında öbür içerikler ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda büro arkadaşlarımızın kullandığı ilk e-posta adresleri hakkında sohbet ettik. Dilerseniz sözü daha artı uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

1 Nisan 2004 tarihinde davetiye sistemi ile hayatımıza giren Gmail, 7 Şubat 2007’de tüm kullanıcılar için erişebilir ayla geldi. Aralık 2020 verilerine göre toplam 6.2 milyar birey Gmail hizmetinden yararlanıyor.

Herkesi dinleyen Pegasus yazılımı hakkında her şey!

Sabeer Bhatia ve Jack Smith kadar kurulan Hotmail, 1995 yılında hizmet vermeye başladı. Hotmail servisini 1997 yılında 400 milyon dolara satın alan Microsoft, e-posta platformunu MSN bünyesine kattı.

2007 yılında MSN Hotmail adını Windows Live Hotmail ile değiştiren firma, 2013 yılında e-posta hizmetini Outlook ile birleştirerek bir devri kapattı.

İlk Türkçe internet platformu olarak adlandırılan Mynet, 1999 yılında kuruldu. İlk yerli e-posta hizmetleri aralarında yer alan Mynet, kendi geliştirdiği Mynet ICQ sohbet yazılımını kullanıcılar ile buluşturdu.

Sizin oluşturduğunuz ilk e-posta adresi neydi? Cevabınızı yorumlarda belirtebilirsiniz.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/sdn-calisanlarinin-ilk-mail-adresi-neydi