İngiltere merkezli Nothing birincil ürünü Ear 1 kulaklık modelini piyasaya sürdü. Aygıt etkin gürültü önleme, kablosuz yük ve suya sağlamlık gibi özelliklere sahip. Kablosuz kulaklık tasarımı ile oldukça dikkat çekiyor. Çünkü saydam nakliye haznesine sahip bu kulaklıkların kendisi de kısmen saydam. Peki, cihazın diğer özellikleri, fiyatı ve Türkiye pazarına girip girmeyeceğine dair bilinenler neler?

Xiaomi, kulaklıktan monitöre yeni AIoT ürünlerini tanıttı

Özgün tasarımıyla Nothing Ear 1

Sıra dışı tasarıma sahip cihazın hem yük kutusu keza de kulaklık başlıkları transparan plastikten. Kulaklık başlıkları, kulaklık başına sadece 4,7 g ağırlığında. 11.6 mm devingen sürücüye sahip aygıt oldukça yüksek ses kalitesi sunuyor. SBC ve AAC kodekleriyle Bluetooth 5.2 bağlantısını destekliyor.

Nothing Ear 1 kulaklık fiyatı

Nothing Ear 1 modeli, iOS ve Android cihazlarla eşleştirilebilir. Hem dokunma hareketleri, ANC (aktif gürültü engelleme), EQ (ekolayzır) gibi özellikleri denetlemek hem de yazılımı güncellemek için bir kullanım mevcut. ANC modu iki farklı formda olacak; hafif ve azami. Ayrıca kulakiçi formadaki cihazı çıkarmadan çevrenizi duyabilmek istediğiniz zamanlar için bir şeffaflık modu da var. Alternatif olarak, ANC’yi ayrıntılarıyla kapatabilir ve daha uzun batarya ömrünün keyfini çıkarabilirsiniz.

Model, ANC etkinken 4 saatlik sürekli çalma batarya ömrüne sahipken, ANC devre dışı olduğunda bu süre 5,7 saate dek çıkabilir. ANC kapalı olduğunda toplam performans süresi ise 34 saate kadar çıkıyor. Aygıt, USB-C kablosuyla veya Qi sertifikalı bir sıkıntı cihazıyla kablosuz olarak çok miktar edilebilir.

Nothing Ear 1 kablosuz kulaklık özellikleri

Nothing Ear 1 kulaklığın fiyatı ise 99 Dolar / 99 Euro. ABD, Avrupa, İngiltere ve Hindistan dahil 45 ülkede satışa çıkacak cihazın Türkiye pazarına girip girmeyeceği az önce belirlenmiş yok. 31 Temmuz’dan itibaren sınırlı sayıda, 17 Ağustos’tan itibaren daha geniş bir kullanılabilirlik ile Nothing’in web sitesinde satışa çıkacak.

Cihazın diğer özellikleri aralarında 3 mikrofonlu Clear Voice teknolojisi yer alıyor. başkaca, IPx4 sertifikası olan model suya dayanıklı. Bu da spor yaparken terleme ya da yağmurda ıslanma tehlikesine aleyhinde içinizi ferah tutmanızı sağlayacaktır. 570 mAh pil dahil seri şarjı destekleyen kablosuz şarj kutusu ile satışa çıkıyor. Ayrıca Ear 1 uygulamasının denetim ettiği budds alarmı tamamen özel bir kayıp cihaz bulgu özelliğine de sahip.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/nothing-ear-1-seffaf-kablosuz-kulaklik-tanitildi