Yoklama ve belgelendirme hizmetleri sunan TÜV AUSTRIA Group, siber güvenlik alanına odaklanan yeni bir satın alma gerçekleştirdiğini duyurdu. TÜV AUSTRIA Group göre aktarılan bilgilere göre şirket, yerli bir siber güvenlik girişimi olan SyberCode'u bünyesine kattı.

Edindiğimiz bilgilere göre TÜV AUSTRIA Group, SyberCode'un reşitlik hissesini 15 milyon euro yatırım karşılığında satın aldı. Gerçekleşen yatırım ile birlikte TÜV AUSTRIA Group'a katılan SyberCode, yoluna TÜV AUSTRIA SyberCode markası ile devam edecek.

TÜV AUSTRIA SyberCode tarafından aktarılan bilgilere tarafından 15 milyon Euro'luk yatırım, özellikle SOC, MDR ve IR gibi hizmetlerin kalitesinin daha da artırılması ve sunulan hizmetlerin MENA ve Kafkasya bölgesine taşıması için kullanılacak. SyberCode tarafından sunulan siber emniyet çözümleri arasında Sınır Güvenliği, Güvenliği, Data Güvenliği, Başvuru Güvenliği ve siber olaylara müdahale gibi ürün ve danışmanlık çözümleri yer alıyor.

Bizimle paylaşılan bilgilere tarafından TÜV AUSTRIA Group ve SyberCode, 2 yıl içinde ise dünya genelinde insan kaynağı istihdam etmiş, tüm dillerde ve saat dilimlerinde hizmet verebilen bir servis şirketi olmayı hedefliyor.

TÜV AUSTRIA Group olarak 150 yıldır çoğu ülkede büro açarak ve kıymetli şirketleri satın alıp bünyelerine katarak büyümeye sürekli bir hizmet şirketi olduklarını belirten TÜV AUSTRIA Group Holding CEO'su Stefan Haas, SyberCode ile olan birlikteliklerinin de müşterek ortak amaçları doğrultusunda tüm dünyada bilişim sektöründe daha güvenli olmanın yolunu açacağına inandıklarını aktardı.

Global bir şirketin gücünü yanlarında hissetmenin içten, daimi ve ayrıntılı çözüm sağladığını açıklayan TÜV AUSTRIA SyberCode Kurucusu ve CEO'su Serhat Yediel ise özellikle MENA ve Kafkasya bölgesine, Türkiye bölge ofisinden hizmet verilmesinin ülkemizdeki insan kaynağı gücünün ve yetkinliklerinin kullanımı namına da önemli yük taşıdığını iletti.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2022/09/22/tuv-austria-group-sybercode-un-cogunluk-hissesini-15-milyon-euroya-satin-aldi