Google, Apple ve AMD gibi büyük şirketler ile iletişimimizi daha da iyileştirebilmek için ShiftDelete San Francisco ofisini açtık. Takipçilerimizin sorduğu soruların cevabı videomuzda.

Türkiye ofisinde yaşadığımız gümrük problemleri de ABD’de büro açmamızın en büyük etkenleri aralarında yer alıyor. OnePlus ve Rode gibi üreticilerin analiz için gönderdikleri ürünlerin ülkemize antre sürecinde yaşadığımız sorunları San Francisco ofisimiz ile çözüme kavuşturduk.

Ofisin yenisi MSI RTX 3070 Gaming X Trio inceleme
Ofisin yenisi MSI RTX 3070 Gaming X Trio çözümleme

Kripto para kazanlar yüzünden ekran kartı bulamayan oyuncular için özel üretilen RTX 3070 bulunan yeni sistemimizi anlattık. MSI RTX 3070 Gaming X Trio avantajları sizi bekliyor!

Şirket hedeflerimiz aralarında bulunan İngilizce içerik üretimine de başlamayı planlıyoruz. Keza yerli markalara ve meslek gücüne uluslararası fırsatları değerlendirme konusunda muavin olmayı istiyoruz.

Amerika pazarında şirket kurma işlemi aracı firmalar baştan sona eskisine kadar daha da kolay hale geldi. LegalZoom şirketi aracılığıyla kurduğumuz firma, ShiftDelete.Net LLC olarak belirtilmiş.

ABD’deki vergi işlemlerini herhangi data birikimi gerektirmeden dağıtılmış web siteleri üzerinden yapmak olası. I-Visa adı verilen vize türü sayesinde 5 yıl sürekli oturma izni elde edilebiliyor. I-Visa ile ABD sosyal emniyet numarası alma, banka hesabı açma, araba ve ev gibi taşınmaz satın alma imkanı da bulunuyor.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/sdn-san-francisco-ofisini-ziyaret-ettik
Yorumlar

Kategori Haberler