Vardiyalı personel yönetim süreçlerine odaklanan Shiftplanner'ın Alesta Yatırım'dan 2,5 milyon TL değerlendirme ile yatırım aldığını geçtiğimiz yılın Şubat ayında sizlere aktarmıştık. Geçtiğimiz günlerde fonbulucu üzerinden kitle fonlama yatırım turuna meydana çıkan Shiftplanner, yatırım turunu tamamladığını duyurdu

Edindiğimiz bilgilere tarafından Shiftplanner, kitle fonlama yatırım turunda 1,82 milyon TL fon topladı. Shiftplanner'ın kitle fonlama yatırım turunun 72 saat içinde yüzde 120 oranında fonlanarak tamamlandığını da ekleyelim. Andırmak icabında vardiya yönetim yazılımı olan Shiftplanner, vardiyalı alıştırma sistemine sahip firmalardaki başlıca manuel olarak yürütülen vardiya yönetim süreçlerini dijitalleştiriyor.

Suni zeka destekli zeki vardiya yönetimi özelliğini hayata geçirerek bu alanı akıllılaştırmayı da planlayan teşebbüs, vardiyalı çalışma sistemine sahip firmaların vardiyalı personel yönetim süreçlerini dijitalleştiriyor ve optimize ediyor.

Yazılımının yeni versiyonunu için geçtiğimiz yıl yatırım bölge Shiftplanner'ın 2022 yılının başında yazılımının yeni versiyonunu kullanıma sunduğunu da hatırlatalım. Shiftplanner göre aktarılan bilgilere göre yazılımın yeni versiyonu şimdi  kadar da kullanılıyor.

Alınan 1,82 milyon TL'lik yeni yatırım, Shiftplanner'ın kadrosunu genişletmesi ve satış pazarlama için daha fazla kaynak ayırarak alıcı sayısını artırması için kullanılacak.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2022/04/29/shiftplanner-kitle-fonlama-yatirim-turunda-1-82-milyon-tl-fon-topladi