Şirketlerin verimliliğini artırmayı hedefleyen bir platform olarak karşımıza çıkan Time is Ltd. girişimini başlangıçta 2019 yılının Mart ayında sizlere aktarmıştık. Şirketlere süre yönetimi konusunda takviye veren Time is Ltd., yeni bir yatırım aldığını duyurdu.

Edindiğimiz bilgilere kadar Time is Ltd., 5,6 milyon dolar yatırım aldı. Laf konusu yatırım turu Londra merkezli Chalfen Ventures liderliğinde gerçekleşti. Chalfen Ventures'ın haricinde ise yatırım turuna Illuminate Financial Management ve şirketin eski yatırımcılarından olan Accel de katıldı.

Yatırım ile birlikte şirkete katılan yeni bir ismi de ifade eden Time is Ltd., Seal Software'in kurucu ortağı ve eski CEO'su olan Ulf Zetterberg'in şirkete kurucu ortak ve başkan olarak katıldığını da duyurdu. Alınan 5,6 milyon dolarlık yatırım ile birlikte Time is Ltd. girişiminin bugüne kadar aldığı toplam yatırımın 9 milyon doları aştığını da ekleyelim.

2017 yılında Cyril Hoschl ve Jan Rezab göre Prag'da kurulan Time is Ltd., şirketlerin ve çalışanların, Slack, Office 365, Google Apps ve diğer kurumsal yazılımları kullanmasıyla ilgili akıl edinmelerine yardım etmek için verimlilik yazılımı analitiği sunuyor.

Time is Ltd. çözümünün Microsoft 365, Google Workspace, Zoom, Webex, MS Teams ve Slack ile entegre bir şekilde çalıştığını da ekleyelim. Time is Ltd. kurucu ortağı olan Jan Rezab'ın 2019 yılında düzenlediğimiz New HR Summit'in konuşmacıları arasında olduğunu da hatırlalım. Rezab, New HR Summit sahnesinde süre yönetiminin önemini detayları olarak anlatmıştı.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/06/11/time-is-ltd-5-6-milyon-dolar-yatirim-aldi