Japon üreticinin en fiyatı yüksek telefonu olan Sony Xperia Pro; İngiltere, Almanya, Finlandinya gibi Avrupa ülkelerine bugünden itibaren gelmeye başladı. Cihazın bu ülkelerdeki fiyatları ise şöyle;

İngiltere: 2.299 pound- 26.500 TL
—Almanya: 2.499 euro- 24.500 TL
—Finlandinya: 2.499 euro- 24.500 TL

Xperia Pro’nun Avrupa fiyatı yukarıda gördüğünüz gibi. Epeyce yüksek fiyat bir maliyete sahip olan bu telefonun ülkemize gelip gelmeyeceği ise şu lahza için bilinmiyor. Ancak geldiği zamanda çok pozitif talep olup olmayacağı da yine tartışma konusu.

Xperia Pro tasarım

Sony Xperia Pro özellikleri

Fotoğrafçılara özel olarak geliştirilen Xperia Pro, D tipi Mikro HDMI giriş bağlantısıyla geliyor. Kullanıcılar farklı kameralar ile bu telefona kolaca bağlanabilir. öte taraftan Xperia Pro, reel zamanlı olarak da video çekebilme yeteneklerine sahip. aynı zamanda çektiği video içeriklerini de RTMP sunucularına veya sosyal ağ platformlarına hızlıca iletebilir.

Teknik özellikler açısından Sony’nin bu telefonu; 6.5 inç boyuta ve 21:9 en boy oranına sahip bir ekranla geliyor. Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 865 yonga setinden bölge aygıt, 5G bağlantısını da destekliyor. Pil tarafında ise Xperia Pro’da 4.000 mAh kapasiteli bir pile yer veriliyor.

Sony, fotoğraf odaklı bu telefonunda temas noktalarını özellikle ön plana çıkarıyor. Zira cihazdaki dört yönlü Tianxiang teknolojisi, 360 derece sinyal alımı bir uçtan bir uca iletim performansını yeniden güçlü tutuyor. Bu sayede cihazın çevresinde olduğunuz sürece iletim hızında hiçbir şekilde kesinti olmamaktadır.

acilen Xperia Pro Avrupa’da yalnızca yukarıdaki üç ülkede mevcut. Ancak şirket bunu ilerleyen günlerde öteki pazarlara da getirecektir.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/sony-xperia-pro-dudak-ucuklatan-fiyatiyla-avrupada
Yorumlar