Japon teknoloji devi Sony’nin, vlogger’ların ihtiyaçlarına hitap edeceğini umduğu yeni kamerası ZV-E10 tanıtıldı. Kamera değişmez lensli ZV-1’den beğenilen birçok özelliği de gelişmiş olarak getiriyor.

Sony, vlogger’lar için APS-C değişebilir lensli yeni kamerası ZV-E10 ile çabucak erişilmesi olası olacak pozlama ayarlarını getiriyor. ZV-1 ile ilgili çoğu şikayeti gidermeyi amaçlayan ZV-E10, ZV-1’de sunulmayan teçhizat tabanlı görüntü sabitleme özelliğini de barındıracak.

Galaxy Z Fold 3’ün ön kamerası hayal kırıklığı yarattı

ZV-E10, ZV-1’in bir adım önüne geçecek

Yeni kamera, ZV-1’in aksine yalnızca elektronik sabitleme sunacak. Bunu desteklemek için de son işlemde stabilizasyon uygulanırken kullanılabilecek jiroskop algılayıcı verilerini meta verilere kaydolma yeteneğini içerecek.

zv-e10-gelismis-ozellikleriyle-vloggerlara-goz-kirpiyor

ZV-10, hem ZV-1’in ayrıca de Sony’nin en yeni değişebilir lensli kameralarının sunduğu mükemmel göz ve nesne izleme AF ile donatılmış 100-32 bin doğal ISO aralığına sahip 24,2 megapiksellik bir sensör barındıracak. Keza, ZV-1’in arka planı flu yapmak ya da odağa getirmek için açıklığı değiştiren vlogger dostu Bokeh Anahtarı modunun yanı sıra ürünleri kamerada arzetmek için en uygun AFFETME ayarlarını başvuru formu amacıyla Ürün Vitrini modunu içerecek.

Mikrofon ve 3,5 mm kulaklık jakları da dahil olarak gelecek kamera, kutuda bulunan bir ön camla birlikte üç kapsül yönlü bir mikrofona sahip olacak. USB üzerinden canlı sızıntı, Android 11’e sahip telefonlar için desteklenecek. Ancak iOS cihazlar için demin bir destek belirli yok. ZV-E10, tek batarya şarjı ile 80 dakikaya kadar video kaydını da taahhüt ediyor. Bu rakam, ZV-1’in hemen hemen iki katı olmasıyla da öbür bir uyarı çekiyor. Son olarak kameranın 16-50 mm lens paketi için 799 dolarlık bir fiyat belirlendiğini belirtmekte menfaat var.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/zv-e10-gelismis-ozellikleriyle-vloggerlara-goz-kirpiyor