2020'nin ekim ayında lansmanı gerçekleştirilen sunum hazırlama ve paylaşma platformu Pitch, son olarak gündemimize aldığı yatırımla gelmişti. Şirket, hemen hemen bir yıl önce, Seri B turda 85 milyon dolar almış ve bu yatırımla Pitch'in değerlemesi 600 milyon dolara ulaşmıştı. 

2018'de, Wunderlist'in arkasındaki ekip kadar kurulan Pitch, hakiki zamanlı iş birliğine, akıllı meslek akışlarına ve sezgisel tasarım özelliklerine odaklanıyor. Platform, ekiplerin fonksiyonel sunumlar oluşturup sunmasını hızlı ve şen ayla getiriyor; uzmanlar kadar hazır şablonlardan herkesin ilham almasını kolaylaştırıyor. Intercom, Superhuman ve Notion gibi markalar da dahil edinmek üzere on binlerce ekip acilen Pitch'i kullanıyor.

Pitch, sunumlar ve şablonlar yayınlamak ve değiş tokuş etmek için özel ekran oluşturuyor. Bu yeni ekosistemde kullanıcılar, en iyi içerik oluşturuculardan ve markalardan içerik keşfedebiliyor ve kendi çalışmalarını aracısız genel profil sayfalarında yayınlayabiliyor. Platforma şu anda de yepyeni bir nitelik eklendi; slaytlara doğruca video kaydedebilme özelliği. 

Bu nitelik gerçekten oldukça kullanışlı. Diyelim ama bir sunum hazırladınız, ama sunumlar alaka çekebilmesi açısından kısa cümleler ve hap bilgiler barındırmak zorunda. Pandemi ile birlikte uzak çalışmaların daimi ülkü gelmesi de sunumların bundan böyle sadece online olarak paylaşılmasına, kısacası sunumu hazırlayanın doğrudan doğruya birinci ağızdan içeriği aktaramamasına neden oluyor. Doğrusu Pitch, yeni nitelik ile bunu çözmek istiyor. Bu kapsamda her slayta dosdoğru anlatım videosu kaydedilmesini sağlıyor. Bu Vesile Ile sunumu hazırlayan kişi, o slaytta saptamak istediği bütün detayları doğrusu birinci ağızdan transfer imkanı yakalıyor. 

Özelliği göstermek için herhangi bir ek yazılım gerekmiyor. doğruca kaydı slaytın üzerine yapıp sonradan dilediğiniz gibi düzenleyebiliyorsunuz. Pitch, bu özellik ile birdenbire çok vasıta kullanımının da önüne geçmiş oluyor ve kullanıcının zamandan tasarruf etmesine yardımcı oluyor. Girişimin kurucuları yeni özelliği, bir sunumu aktarmanın en kolay yolu olarak görüyor. 

Pitch'in yeni özelliğinin nasıl kullanılacağına dair tüm ayrıntı bu sayfadaki videoda yer alıyor. 

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2022/05/04/sunum-hazirlama-platformu-pitchden-yeni-ozellik-slaytlara-dogrudan-video-kaydetme