Geçtiğimiz haftalarda Migros'un Migros Anında uygulamasını da kendi bünyesine eklediğini; böylelikle SuperApp olma yolunda süratli adımlarla ilerlediğini sizlerle paylaşmıştık. Bu kapsamda Migros, Migros Sanal Market, Migros Hemen, Migros Ekstra ve MoneyPay uygulamalarını bir araya getirdi ve tüketiciye yarar sağlayacak bu yeni dünyada çoğu öbür hizmetin tek yerden sunulması konusunda kayda değer bir adım attı.

Migros'un tüm hizmetlerini bir ekranda toplayan gerçekte, mahsul görsellerinin boyutu büyütüldü, arama ve geçişler basit hale getirildi. Şu Anda ise Migros'tan bu konuyla ilgili resmi bir açıklama geldi.

Migros Ticaret A.Ş. E-Ticaret İş Birimi Direktörü Orçun Onat, "Migros olarak, perakendede dijital dönüşümün Türkiye'deki öncüsü konumundayız. Yenilikçi vizyonumuzla ileri teknolojiyi, verimliliğimizi çoğaltmak ve müşterilerimize alışveriş deneyimi yaşatmak amacıyla kullanıyor ve geliştiriyoruz. Bu doğrultuda çok uzun senelerdir yatırım yaptığımız dijital altyapılar gücümüzü dünyadaki güncel trendlere entegre ediyoruz. Bütün dünyada e-ticaret ve perakende markalarının belli başlı hedefi olan online ve offline mahsul gamını genişletmek ve dijital kanallar yoluyla daha geniş kitlelere varmak noktasında kayda değer bir adım daha atarak, dünyada trend olan bir uygulamanın Türkiye'deki öncüsü olduk” dedi.

Onat, Migros Sanal Market'in online siparişleri dakikalar içerisinde teslim eden seri teslimat modeli Migros Derhal'in yanı sıra, elektronikten sıhhat ürünlerine kadar geniş bir mahsul yelpazesi sunan Migros Ekstra ve müşterilerine ‘şimdi al daha sonra öde' ayrıcalığını sunan ödeme, para transferi gibi mali işlemlerin hızlı, basit ve tehlikesiz şekilde gerçekleştirilmesini sağlayan MoneyPay'in mobil uygulamalarını bir araya getirdiklerini söyledi.

Müşterilerinin dilediği hizmeti tek bir uygulama üzerinden kolaylıkla alabilmesini sağlayarak hem hayatlarını kolaylaştırdıklarını keza de zamandan tasarruf etmelerini sağladıklarını bildiren Onat, uygulamanın elverişli arayüzü, büyük görsel boyutları, kolay geçişleriyle müşterilerimize uygulama rahatlığı sağladığını açıkladı.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/06/21/superapp-olma-yolunda-ilerleyen-migrostan-resmi-aciklama-geldi