Çok kanallı satmak yapanlara özel bulut tabanlı entegrasyon sistemi sunan bir teşebbüs olarak karşımıza meydana çıkan TamEntegre'den ilk olarak 2017 yılının Ağustos ayında sizlere bahsetmiştik. Geçtiğimiz yılın Ağustos ayında ise Albaraka Türk'ten yatırım alan TamEntegre, bugün yeni projesi ile karşımıza çıktı. 

Uygun fiyatlı bir seçenek sunma namına yeni projesini hayata geçiren TamEntegre, Faturatör isimli yeni projesini yaklaşık 10 gün önce kullanıma sundu. E-ticaret, pazar yeri satıcıları ve KOBİ'ler için hazırlanan seri ve kolay fatura entegrasyon çözümü olan Faturatör, uygun fiyatlı bir alternatif olma hedefi ile yola çıktı. Faturatör'ün şu lahza için 100'e yakın kullanıcıya sahip olduğunu da ekleyelim.

TamEntegre altyapısı ile kurulan Faturatör bir uçtan bir uca N11, Gittigidiyor, Hepsiburada, Trendyol, Epttavm gibi tanıdık pazar yerlerindeki mağazalarınızın siparişlerini tek noktadan yönetebilirsiniz. Çabuk bir şekilde kullanıcılarının e-fatura geçişlerini de sağlayan Faturatör, bulut tabanlı olarak hizmet veriyor.

Faturatör'un sunduğu özellikler aralarında tüm pazar yerlerindeki siparişlerinize ait faturalarınızı tek noktadan kesebilme, Gittigidiyor ve N11 üzerinden gelen ürün sorularınızı tek noktadan görüntüleyebilme, kargolarınızı tek noktadan yönetebilme, kolay ön muhasebe kayıtlarınızı tutabilme ve günlük, haftalık, aylık, yıllık ya da özel satmak performansınınızı tek yerden görüntüleyebilme de yer alıyor.

İlk ay bedava deneme imkanı sunan Faturatör, sonraki 3 ay için ise aylık 1 TL ücret talep ediyor. Bu sürenin ardından ise Faturatör'un fiyatı aylık 15 TL. Faturatör'ün Webrazzi okuyucularına özel olarak "Webrazzi" kodu ile 1 aylık bedava dilekçe hakkı sağladığını da ekleyelim. "Webrazzi" kodunu 31.03.2021 tarihine kadar kullanabilirsiniz.

Kaynak: webrazzi.com