Gururla Brüksel'deyiz! dedik ve Tech.eu Summit'in bugün yani 17 Mayıs tarihinde Belçika'nın başkenti olan Brüksel'de düzenledik. Avrupa'daki girişi ve yatırım ekosistemini bir araya getiren Tech.eu Summit, alanında bilirkişi konuşmacıları ile birlikte gerçekleşti.

Tech.eu Summit'e geçmeden önce ise bu dün faaliyet için düzenlediğimiz VIP resepsiyondan bahsedelim. Tech.eu Summit'in VIP resepsiyonu Brüksel'in en hoş binalarından biri olan Brussels Town Hall'da Brüksel Belediye Başkanı ve Başbakan Yardımcısı'nın konuşmacılarımızın ve değerli misafirlerimizin katılımı ile birlikte gerçekleşti.

VIP resepsiyondaki misafirlerimiz arasında Avrupa'daki teşebbüs ve yatırım ekosisteminin kayda değer isimleri haricinde Belçika'nın en kayda değer politik figürleri de yer aldı. Tech.eu Summit VIP resepsiyonumuzun açılış konuşmaları Brüksel belediye başkanı Philippe Close ve başbakan yardımcısı Petra De Sutter göre gerçekleştirildi.

Gelelim geçtiğimiz aylarda Tech.eu Online: Fintech'i aranjör Tech.eu'nun ilk fiziksel etkinliği olan Tech.eu Summit'e. Tech.eu'nun birincil bedensel etkinliği olmasına karşın büyük bir merakla karşılanan Tech.eu Summit, takriben 100 konuşmacı ve 1000'den artı iştirakçi ile gerçekleşti.

Tıpatıp VIP resepsiyonda da olduğu gibi Tech.eu Summit'te de girişim ve yatırım ekosisteminden alanında bilirkişi konuşmacılar bizlerle birlikteydi. Tech.eu Summit'in açılış konuşmaları ise Avrupa inovasyon ve araştırma komisyonu yöneticisi Mariya Gabriel ve Belçika başbakanı Alexander De Croo göre gerçekleştirildi.

Inspire ve Grow elde etmek üzere iki bambaşka salonda onlarca panel ile birlikte gerçekleşen Tech.eu Summit'in en manâlı konuşmacılarından biri ise Wise'ın kurucusu ve CEO'su Kristo Käärmann'di.

Tech.eu Summit çerçevesinde konuşulan konular arasında ise Web3, Avrupa teknolojisinin nasıl büyüyeceği, Avrupa'da VC'ler, işletmeleri ölçeklendirmek için en iyi uygulamalar, sürdürülebilir ekosistemler, yatırım stratejileri, sürdürülebilir inovasyon ve yeşil teknoloji, işletmeler için sürdürülebilir artış fırsatları gibi oldukça kayda değer konular yer aldı. 

Galibiyet ile gerçekleşen Tech.eu Summit ile birlikte Avrupa açılımımızın en manâlı adımlarından birini atmış olduk. Brüksel'de böylesine büyük bir ilgi ile karşılanmak bizler için gurur kaynağı oldu. Hem Webrazzi ayrıca de Tech.eu etkinliklerinde görüşmek üzere!

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2022/05/17/tech-eu-summit-gerceklesti