Tecno Camon 17 Pro‘ya ön taraftan baktığımızda, FHD + ekran çözünürlüğe, 90Hz ekran yenileme hızına sahip olan ve 500 nit azami parlaklık sunan 6,8 inç LCD ekran bizi karşılıyor. bununla birlikte, merkezi delik açma bölmesinin içine yerleştirilmiş 48 megapiksel özçekim kamerası da ön tarafta yer alıyor.

Telefonun arka tarafına geçtiğimizde ise, 64 Megapiksel belli başlı kamera, 8 Megapiksel ultra geniş kamera ve bir çift 2 Megapiksel muavin kameradan oluşan dörtlü kamera sistemini barındıran dikdörtgen tasarıma sahip kamera modülü yer alıyor. Ayrıca Tecno Camon yazısı da arkadaki tarafta bizi karşılıyor.

Tecno Camon 17 Pro’nun iç donanımlarına geçtiğimizde ise, hafıza bölümünde 8 GB RAM ve 256 GB yerleşik depolama ile eşleştirilmiş sekiz çekirdekli MediaTek Helio G95 mobil işlemci bulunuyor. Aygıt, 25W çabuk şarj desteğine sahip 5.000 mAh pilden zor alıyor. Aygıt kutudan çıkar çıkmaz Android 11 tabanlı özel HiOS ile bizi karşılıyor.

Telefonun satış fiyatına bahsetmek icabında Tecno Camon 17 Pro, Kaliforniya dream silver ve Malibu mavisi renk seçenekleriyle gelen cihaz; Nijerya pazarında yaklaşık 330 ABD Doları fiyat etiketiyle satışa çıkıyor. Cihazın ülkemizde satışa çıkıp çıkmayacağı konusunda hemen şimdi net bir veri yer almıyor.

Tecno Camon 17 Pro teknik özellikleri

– Ekran: 6.8 inç LCD, 90 Hz ekran yenileme, 500 nit parlaklık
– İşlemci ve grafik arabirimi: Mediatek Helio G95

– Hafıza ve depolama: 8GB RAM, 256 GB depolama
– Kamera: 64 Megapiksel esas kamera, 8 Megapiksel ultra geniş açılı kamera, bir çift 2 Megapiksel tezgâhtar kamera ve 48 Megapiksel özçekim kamerası

– Batarya: 25W hızlı yük destekli 5.000 mAh pil
– İşletim sistemi: Android 11 tabanlı özel HiOS

*Öne meydana çıkan görsel Tecno Camon 17 Pro’ya ait değildir.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/tecno-camon-17-pro-tanitildi-iste-ozellikleri
Yorumlar