Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün öncü şirketi TeknoSA, kendi markası olan Preo’nun ürün gamını genişletmeye ‘aksesuar’ ürünleri ile devam ediyor. TeknoSA Preo P1 ve Preo P2 model akıllı telefon ve Pwatch akıllı saatleriyle tüketicilerin beğenisini kazanan Preo Ailesi şimdi de kulaklıktan, mouse’a, taşınabilir hoparlörden klavyeye, harici bataryadan selfie stick’lere kadar çeşitli ürünleri Türkiye genelindeki 300’e yakın mağazasında ve teknosa.com online alışveriş platformunda teknoloji severlerle buluşturuyor.

Selfieler daha keyifli olacak!
TeknoSA’nın Preo markalı aksesuar ürünleri, selfie (özçekim) sevenleri kalbinden vuracak. Selfie stick, uzaktan kumanda ve panoroma lensin bir arada satılacağı ‘Selfie kiti’ 49 TL’lik uygun satış fiyatıyla tüketicilere sunuluyor.

Preo mouse ve klavye ile kontrol sende!
Preo aksesuar ürünleri arasında bilgisayarlarımızı kontrol ettiğimiz mouse ve klavyeler de bulunuyor. Siyah, beyaz, mavi ve pembe olmak üzere farklı renk ve tasarım seçenekleri ile sunulacak olan wireless mouselara 29 TL’den, iki farklı tasarım ve siyah, beyaz renk alternatifli wireless klavye ve mouse setine ise 69 TL’den sahip olunabiliyor.

Müzik dinlemenin Preo hali
Preo aksesuar ürünleri, müzik dinlemeyi sevenleri de mutlu edecek. Ürün gamında Bluetooth Hoparlör siyah, beyaz, turuncu, pembe, mavi ve sarı renk seçenekleri ile 79 TL’den tüketicilerle buluşurken, Preo Bluetooth Kulaklıklar 99 TL, Preo Kablolu Kulaküstü Kulaklıklar ise 59 TL’den müzik dinlemenin Preo halini yaşatacak.

“Cep telefonum olmadan asla” diyen teknoloji severler için de Preo Harici Bataryayı satışa çıkaran TeknoSA, 2800, 7200 ve 10400 mAH’lık güç seçenekleri ve 39 - 109 TL arasındaki fiyatlarla cep telefonlarını koruyacak.