ShiftDelete YouTube kanalında farklı içerikler ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda zeki telefonunuza mikroskop özelliği kazandıran cihaz incelemesi ile karşınızdayız. Dilerseniz sözü daha artı uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Microcase mandallı büyütücü satın olmak için: https://bit.ly/3dWvDYI

ABS plastik kasa ile karşımıza meydana çıkan aygıt, dirençli gövdeye sahip. Cihaz 4cm x 3,5cm boyutları ve 30g ağırlığı sayesinde kolay bir şekilde portatif. Mikroskopta  beyaz LED ve UV LED yer alıyor.

Mikroskoplu telefon Oppo Find X3 Pro kutu açılışı
Mikroskoplu telefon Oppo Find X3 Pro kutu açılışı

Türkiye'de kurduğu fabrikada üretime başlayacak olan Oppo'nun yeni amiral gemisi telefonu Oppo Find X3 Pro fiyatı ve özelliklerine yakından bakıyoruz.

Modelde bulunan UV LED baştan sona sahte para kontrolü yerine getirmek olası ülkü geliyor. 60x yakınlaştırma özelliğiyle ayrıntılı resim ve video çekimi konusunda oldukça başarılı olan aygıt, beklentileri fazlasıyla karşılıyor. Hem ayarlanabilir odak özelliği baştan sona telefonunuzu hareket ettirmeden herhangi bir objeyi netlemeniz olası.

Mücevher ve antika mahsul incelemesinde, sahte para tespitinde ve yüzey dokusu görüntüleme konusunda iddialı olan aygıt, fiyatını fazlasıyla adalet ediyor.

Paket içeriğinde saat pili olarak bilinen 3 adet LR1130 batarya mevcut. Ayrıca kutu içerisinde bulunan taşıma kılıfı baştan sona taşıma hemen cihazınızı koruyabilirsiniz.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/akilli-telefon-ile-sahte-para-testi-yaptik-mikroskop-inceleme
Yorumlar

Kategori Haberler