The Walking Dead şu zamana kadar 10 sezon ve 146 bölümle seyirci karşısına çıktı. Başlarda epeyce sevilen dizi ortalara içten zombi konseptinden yavaş yavaş ayrılıyor gerekçesiyle küçük bir düşüşe geçti. Ama gerçi saygın bir fanatik kitle, seriden asla kopmadı.

The Walking Dead’in son sezonu hayranları tarafından sabırsızla beklenirken, merak uyandıran fragman nihayet geldi. Keza yapımcı işyeri AMC, diziyle alakalı önemli birtakım talimatlar yaptı.

HBO Max reklam destekli abonelik paketini duyurdu

The Walking Dead 11. sezon fragmanı geldi

The Walking Dead‘in son sezonuna bir aydan kısa bir zaman kaldı. Bu Nedenle üç parçaya ayrılacak olan sezonun ilk sekiz bölümü yakında başlayacak. Prömiyer tarihinden önce AMC, diziye katılan iki yeni oyuncunun yer aldığı bir fragman yayınladı.

The beginning of the end starts August 22nd or stream it early with @AMCPlus starting on August 15th. pic.twitter.com/OaE8LrmE0C

— The Walking Dead on AMC (@WalkingDead_AMC) July 24, 2021

Dizinin 11. sezonu 22 Ağustos‘ta prömiyer yapacak. Ama AMC+ aboneliğiniz varsa 15 Ağustos‘tan itibaren 11A‘daki bütün bölümleri izleyebilirsiniz. 11B ve 11C bölümlerinin 2022‘de prömiyer yapması bekleniyor.

Final sezonuna iki yeni oyuncu katıldı

The Walking Dead yapımcıları, Laila Robins ve Josh Hamilton‘ın dizinin yeni oyuncuları olarak Vali Pamela Milton ve Lance Hornsby karakterlerini canlandıracağını duyurdu.

The Walking Dead efsanesi sona eriyor Final sezonu fragmanı geldi

Üretim her ne değin gelecek sene sona erecek olsa da bu franchise’ın boşta kalacağı anlamını taşımıyor. AMC, 2023‘te prömiyer yapması planlanan Daryl Dixon ve Carol Peletier‘e odaklanan bir bağlı diziye şimdiden yeşil ışık yaktı.

Negan karakterine odaklanılan spin-off dizisi gelebilir

Ilave olarak TWD ast dizileri Fear The Walking Dead ve The Walking Dead: World Beyond bu Ekim ayında sırasıyla yedinci ve ikinci sezonları için geri dönüyor. Hem Negan karakterine hayat veren Jeffrey Dean Morgan‘ın karakterine odaklanacağı potansiyel bir spin-off dizisinden de bahsediliyor.

Son olarak TWD’de dokuzuncu sezona değin başrol Rick Grimes karakterine yaşam veren Andrew Lincoln‘ün tekrardan başrolde olduğu bir The Walking Dead film üçlemesinin beyaz perdeye geleceği duyuruldu.

Sizlerin dizinin 11. sezonundan beklentileri neler? Sizce Rick Grimes bu sezon geri dönecek mi? Yorumlarda görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/the-walking-dead-final-sezonu