Görüntülerde Özer, havalimanından çıktıktan daha sonra  dürüst Tiran’daki otele gidiyor. Kırmızı montlu Arnavut vatandaşı, Thodex kurucusu Özer’i havalimanında karşılayarak otele kadar eşlik ediyor. Halen Arnavut polisi kadar en kayda değer şüphelilerden biri olarak aranan “kırmızı montlu” şahıs, otelde de Faruk Fatih Özer ile birlikte bulunuyor. Görüntülerle birlikte Faruk Fatih Özer’in, havalimanından sonra yerleştiği otelde 3 günlük rezervasyon yaptırdığı belirtiliyor.
Geçtiğimiz günlerde Arnavutluk polisi, Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer‘in saklandığı eve operasyon düzenlemişti. Baskında Özer’in saklamasına asistan olan kişiler gözaltına alınırken, kendisine ulaşılamamıştı.

400 bin kişiyi dolandırıp 2 milyar dolar vurgun yapan Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer, İstanbul Havaalanı’ndan Arnavutluk Tiran’a kaçtığı tespit edilmişti. Bu bilgiden sonra hakkında kırmızı duyuru çıkarılan kurucu, İnterpol tarafından arananlar listesine deha eklenmişti.

Türkiye’nin Arnavutluk resmi makamlarıyla kurduğu iletişim sonrası, Özer ülkede aranmaya başlandı. Bunun sonucunda polis Özer’in kaldığı yeri tespit etti ve operasyon düzenlendi. Oysa operasyonda Özer’e ulaşılamadı. Evde bulunan öteki kişiler ise gözaltına alındı.

Aradan geçen süre sonucunda TRT Haber’in ulaştığı görüntülerde Faruk Fatih Özer’in Arnavutluk’taki görüntülerine ulaştı.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/thodexin-kurucusu-boyle-goruntulendi
Yorumlar