Türkiye'nin lider girişimcilik ve teknoloji konferansı Webrazzi Summit 2022'in gerçekleşmesine sayılı gün kaldı. Birbirinden önemli yerli ve yabancı konuşmacılara ve binlerce katılımcıya ev sahipliği yapacağımız konferansımıza hem offline ayrıca de online olarak katılım sağlayabileceksiniz lakin hemen belirtelim fiziksel katılımda limitli yerimiz kaldı. 

Fiziksel katılım için son 100 bilet

Webrazzi Summit'e bu yıl gösterdiğiniz ekstra alaka için teşekkürler. Maddesel katılımda, sizlerin oturumları daha iyi peşine düşüp takip etmesi için limitimiz bulunmakta. Bu yazı yazılırken son 100 biletin kaldığı bilgisini de sizlerle paylaşalım. Eğer Webrazzi Summit için henüz biletinizi almadıysanız, buradan biletinizi süre kaybetmeden alabilirsiniz. Online katılım zarfında biletler ise etkinlik günü dahil açık kalacak.

Geçtiğimiz haftalarda birincil ve ikinci tur konuşmacılarını açıkladığımız Webrazzi Summit 2022'nin konferans programına geçelim. Webrazzi Summit 2022'de Disrupt, Grow, Boost ve Academy salonlarının yanı sıra çoğu yeni girişimle tanışma fırsatı yakalayacağımız Startup Lounge salonu da mevcut olacak.

Gelin bu salonlardaki içeriklere bir göz atalım.

Belli Başlı salonumuz Disrupt, sabahleyin 9:00'da başlayacak. Bu salonda yatırımların geleceğinden unicorn'a giden yola, 2023'te yemek yemek ve seri ticaretin seyrinden, yeni nesil yatırımcılıktan sıfırdan banka kurmaya birçok başlık saat 17:00'ye kadar bu salonumuzda gündemde olacak. 

Grow salonu ise saat 11:00'de başlayacak. Grow salonunda Web3 ve NFT'lerin geleceği, gizlilik regülasyonlarının başvuru mağazalarına olan etkisi, değişen tüketici davranışları ile e-ticaretin süratli tüketim içinde bugünü ve geleceği, Türkiye dijital ekosistemi, otomotivde dijital dönüşüm gibi konular birbirinden kıymetli konuklarıyla katılımcılarla paylaşılacak.

Boost salonu da tıpatıp Grow gibi saat 11:00'de açılacak. Boost salonunda, global fintech yatırımlarından dijital çağda tip ilişkilerine, teknoloji yatırımında 2023 beklentilerinden bir exit'in anatomisine birçok konuyu değerli konuşmacılarımızla gündemimizde tutacağız. 

Academy salonumuz da 11:00'de açılış yapacak. Workshop'ların ağırlıkta olacağı Academy'de gündem "deneme and learn" metodu ile çoğaltma odaklı pazarlama, NFT, 2023 için SEO önerileri olacak. 

Webrazzi Summit 2022'nin konuşmacılarına buradan; konferans programına ise buradan göz atabilirsiniz. 

12 Ekim'de yine görüşürüz!

SPONSORLAR

Elmas Sponsorlar

 

Platin Sponsorlar

  

 

 

Altın Sponsorlar

 

 

 

Gümüş Sponsorlar

 

 

 

 

 

 

Startup Lounge İş Ortağı

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2022/10/04/webrazzi-summit-2022-nin-konferans-programi-belli-oldu